torsdag 12 mars 2009

{ Sjukstuga }


Här låter det mest host , host , snörvel snörvel . Sambon är också hemma och är sjuk. Bjuder på ett bidrag jag gjorde till deltävling 2 i femkampen hos Hildas förra veckan .


Reglerna löd :
Här ska ni göra ett litet "kortkit" med TRE olika kort. Dessa kort ska ha något gemensamt, som gör att man kan se dem som en helhet. Det kan vara ett specifikt tema (t ex runt ett dop?) eller att ni använt ungefär samma material och färger till alla tre osv. Minst ett av korten ska ha en ANNORLUNDA FORM (alltså inte vanligt rakt format). För övrigt är det valfria format som gäller.Veckans bonusprodukt som genererar 5 extrapoäng är nålar/pins. (Behöver bara finnas på ett av korten för att få bonuspoängen)


Det var lite dåligt med nålar här hemma så det fick bli en vanlig knappnål med lite floss runt sig. Solen i mitten är ett placeringskort , det första ett inbjudningskort som borde landat i någons brevlåda. Och det tredje ett tackkort. Alla i samma papper & färger. Jag ligger kvar på en 3:e plats delad med några till :)

2 kommentarer :

Syster Yster sa...

Jodå, det landade i någons brevlåda idag.....

Anita sa...

Hej!
Hittade hit via bloggrundan på pyssel.net.
Vilka fina kort du har gjort! Härliga färger.
~Anita