torsdag 26 mars 2009

{ Det ska vi fira }Idag fyller jag 100år (-65). Inte mycket att fira men jag vill även fira att jag har skrivit över 100 inlägg , att jag har haft över 1000 besökare och att jag igår fick reda på en jätterolig sak som jag inte kan avslöja ännu . Jag vill också fira alla goa kommentarer och att våren snart är här !!


Därför utlyser jag en tävling ;)


Tävlingen är öppen för både kortmakare och scrappare, alter är också välkommet ni tävlar på lika villkor. Max ett bidrag per person. Publicera bidragen på era bloggar och skriv en kommentar till detta inlägg med direktlänk till er bild. Ni som inte har en blogg förminskar bilderna till max 600 pixlar och skickar dem till mig (e-mailadressen står under min profil i högermarginalen).
Senast 9/4-09 vill jag ha era bidrag.

Kriterierna för tävlingen är Landskap , jag vill se tolkningar som beskriver landskapet ni är födda i eller landskapet ni bor i idag. Jag själv är ju född och uppvuxen i Uppland men har mina rötter i Dalarna . Det kan vara landskapsblomman, en speciell plats eller helt enkelt hur ni upplever det landskapet ni valt att skapa om. Jag skall försöka knåpa ihop något själv så fort jag hinner.


Vinsten består av ett gäng handgjorda virkade blommor se bilden ( Jag kommer att lägga till flera vartefter + lite annat smått och gott som är pysselrelaterat.) Jag kommer även att lotta ut ett inramat kurbitsmotiv från min målarbok med underbara kurbitsar som Lena Wikman målat och som ni hittar hos http://www.dalaliv.se


Ni som inte är pysslare kommer inte att gå lottlösa om ni skriver en kommentar till detta inlägg så lottar jag ut en tavla även till er. Ha en bra dag. Nu ska jag skynda vidare. Hoppas ni vill vara med och tävla det ska bli så kul att se era alster :)

2 kommentarer :

Nina sa...

GRATTIS på födelsedagen och till diverse jubileum! Roligt med tävling! Är inte säker på att jag hinner vara med, men annars så följer jag den med spänning :)

Ronja sa...

Grattis till allt det som skett, tävlingen gav mig även lite grand att fördriva tiden! :)

http://estetiska-projekt.bloggagratis.se/2009/04/08/1567678-medelpadkort/