lördag 4 september 2010

♥ Julkort #8 ♥

Nu är det höst hur tråkigt det kanske än låter för en del- För min del som älskar hösten (om den inte regnar bort) börjar en tid med mys , ljus och fix inför vintern. Tydliga tecken på att det är höst är att min sambo åkt upp till Norrland då älgjakten startar på måndag. Med honom åkte hans förskylning, han har varit väldigt krasslig sedan i onsdags. Peppar peppar har jag klarat mig än så länge men har städat ut bacillerna här hemma för säkerhet skull .

Veckans julkortsutmaning hos Altheas Mix är kryddor och band , min tolkning ser ni här ovan. Det är senapsfrön som jag lagt i en cellofanpåse och knutit ett band runt, inuti kortet finns ett recept på Whiskey senap som jag definitivt kommer att prova att göra i år.

3 kommentarer :

Monica sa...

Vilken fantastisk tolkning på kryddor och band! Och perfekt present att ge bort ju med recept :-) Du är riktigt huslig du :-) Och snyggt blev det också.

"Snurr"bandet från Panduro ligger bland presentinslagningsgrejerna i pandurobutiken här hemma så det va lätt att missa. Kolla i den delen nästa gång du kikar in i din Panduro. Det va en rulle o vad jag minns så va den billig också :-)

Ang. "snurran" (vet inte vad det kallas på svenska :-) så har du en beskrivning här hur man gör (förstod det som att du ville veta?? :-)
http://www.ohdeedoh.com/ohdeedoh/how-to/how-to-paper-pinwheels-056022
Stora kramar!

Katarina sa...

Jag gillade också din tolkning mycket, och med recept i kortet. Kul. Jättefint kort. Kram Katarina

Anna-Karin sa...

Vilket jättefint kort! Kul att lägga kryddorna i en påsa och att dessutom "spinna" vidare på insidan!
//Anna-Karin