söndag 12 september 2010

♥ Åremössa med mera ♥

Jag har ju en syster son som i Augusti åkte till Chicago för att jobba i 8 månader. Moster är inte alls avundsjuk nädå :) Men väldigt glad för att min systers barn får chansen att uppleva en hel del ! Nästa måndag fyller han 27 i ett litet paket åker en stycke hem stickad mössa , en så kallad Åremössa som jag stickat och sedan broderat en svensk flagga på. Tydligen blir det väldigt kallt i Chicago på vintern och eftersom han väljer att inte ha så mycket hår på huvudet får han en mössa som kanske värmer lite i alla fall.

Ett kort med en stads silhuett i svart filt, en grungeboard swirl som jag stämplat med svart och metallic och lite annat smått och gott.
Sedan får han också ett bokmärke , för när jag träffade honom innan han skulle åka hade han en pappersbit i boken !

4 kommentarer :

Monica sa...

Wow!! Vilka häftiga alster! Supersnyggt!! :-) Vart har du hittat stadssiluetten?? Den va ju görläcker :-) Mottagaren kommer garanterat bli görnöjd :-)
Kram kram!

Stina / Sagolikt Pyssel sa...

Kul! Hoppas du kommer att hitta några tutorials som du gillar. Och av dina kort att döma skulle du ju kunna vara med om det blir en till pysselstafett i framtiden. :-)
Hoppas du får en trevlig måndag! :-)

Lilla Pyssel Inger sa...

WOW WOW WOW vilka fina alster sedan sist du har verkligen inte legat på latsidan:) Detta som du visar och allt annat är TOPPEN:)
Å ja fågelholkarna var jätteroliga att göra, håller på med en till ha ha ha:)
Ser fram i mot att se en fågelholk hos dig med tegeltak på:)
Ha en toppen måndag och vecka, kramar från lilla Inger:)

Cattis sa...

Läckra kort! =) Och åremössa stickade jag också i vintras!