fredag 3 juli 2009

{ Tillbaka }

Hej alla , nu är jag tillbaka. Hjälpligt i allafall. Telia kom på efter 2,5 månad att dom inte kan leverera bredband till oss , så nu sitter jag med sambons mobila bredband som dock inte är allt för snabbt.


Flytten på lördagen gick snabbt och smidigt på 4 timmar var allt inpackat , hitkört och upppackat. Tack alla som var med ♥.


Jag ägnade tre dagar till att skura ur vårat gamla hus medans älsklingen och hans pappa har röjt , byggt staket & hundgård man känner knappt igen sig här (bilder kommer ) . Kök och vardagsrum är i stort sett klart , värre är det med sovrummen men det löser sig med tiden.
Något som prioriterades var att få klar hästarnas stora hage så vi kunde släppa som där. Här är lyckliga hästar på Lördagskvällen !!

Återkommer med mer bilder så fort jag hinner !

Kram Jessica ♥

2 kommentarer :

scraprookie sa...

Va skönt att ni är på plats nu!! Nu har ni en härlig sommar framför er i nya huset..Väntar på att få se lite bilder från hur det ser ut nu när ni är inflyttade.. kramen!!!

¤ Sanna ¤ sa...

Gud va härligt de verkar ha i stora hagen.. Måste få komma ner snart igen och se hur ni fått det.. Hinner nog inte nu tills vi börjar jobba men nästa lediga vecka hur ser det ut??

Kramar i massor!