lördag 10 juli 2010

♥ Scrapträff ♥

Innan parasollet

Idag har jag varit hos Mita i Sparreholm på scrapträff hur roligt som helst och så kul att träffa dom som var med i våras igen. Men puh vad varmt det var , så varmt att hadde inte två tappra damer lånat grannens parasoll hade vi nog inte pallat så många timmar.


Parasollet snart på plats :)

Gjorde tre kort varav ett julkort (hehe). Så jag hade lite flow i pysslandet trots värmen.
Lärde mig också att göra boxkort (tack snälla för hjälpen) med lite träning blir det nog bra. Ska försöka dela med mig hur man gör en dag när jag inte är så trött så ögonen går i kors !


Här är mitt boxkort (det blir som en lite låda med ett titt fönster i på framsidan och sedan som ett vanligt kort när man fäller upp det)


3 kommentarer :

Monica sa...

Supersnygga alster! Tack för en jättetrevlig dag :-) Nu är jag hemma i Göteborg igen efter en tågresa med trasig luftcond. Det va varmt igår, men tåget va ännu värre!!! Helt galet. Hoppas vi ses snart igen! Kram kram!

Nina sa...

Hej. Du var så duktig, ja det var riktigt varmt själv han jag bara lära mig boxkort.Hade jätte trevligt tyckte jag. Hoppas vi ses på nästa träff.

Lilla Pyssel Inger sa...

Tack snälla för en supertrevlig dag i lördags det var jättetrevligt att träffa dig:) Hoppas vi träffas igen på flera träffar:) Dina alster som du gjorde är jättefina gillar massor:)Kramar från lilla Inger:)