lördag 29 maj 2010

¤ Mera bloggparty -- ¤

Kan inte påstå att vädret är det bästa , för en stund sedan haglade det så det stod härliga till ;( Så jag bloggar vidare med ännu ett bidrag till AOS Bloggparty ! Denna utmaning hittade jag hos Tesa man skulle inspireras av den
härliga bilden nedan.
Kom direkt att tänka på grodor av någon anledning älskar färgerna i bilden mina blev dock något dovare denna gång. Skar ut grodorna med skalpell ur ett websterpapper som jag hade en bit kvar i spilllådan , övriga pappersbitar också från spillet. Tänkte försöka bli bättre på att använda spillbitar innan dom svämmar över :) Stänket på kortet kommer sig av att jag inspirerad av Monica skulle använda min pearlmaker , men den hade torkat ihop så när jag tryckte kom det en splach fick då splacha lite till för att få det jämnt :) Har inte kommit på någon text ännu så lämnade det blankt tills vidare.

2 kommentarer :

Monica sa...

Jaaaaaa!!!! Äntligen lite pearl maker (hoppar och studsar av glädje) :-) Det blev ju en jättehäftig effekt med splashet :-) Tänk va bra pearl maker är även när det torkat ihop hahaha. Jag lyckades "spränga" en tub en gång - hittar fortfarande nya pearl maker fläckar här och där i vardagsrummet... :-)
Stora kramar!

TesaB sa...

Superfint!!! Vilka gudomligt söta grodor! Tack för ditt bidrag, jättekul att du ville vara med!