onsdag 24 juni 2009

{ Dagarna som gått #3 }

Onsdag

Kära Sanna med barn kom och hälsade på. Vi gjorde ett tappert försök att jobba med den stora hagen i värmen men kom inte så långt :) Vi gick ner till bryggan i stället och badade fötter och barn. Sedan kom älsklingen och vi grillade korv. Sanna och jag tog en underbar ridtur på dom fina vägarna, jobbade en stund till på hagen och sedan var det dags för hemfärd för Sanna, barnen och Micke. En dusch och sedan sängen !

Sanna på Simba & jag på Sandy

{ Dagarna som gått

Lördag - Tisdag


Här tillbringar jag och Skrållan våra nätter just nu. Jag släpper ut hästarna på morgonen och åker sedan till gamla stället för att packa , där sover även Micke och dom andra hundarna för att ta hand om katten och lite till. Puh jobbigt att ha två ställen att bo på men på Lördag får jag äntligen sova i min säng med hela familjen samlad i det nya huset.


Lite piffning måst man ju hinna med ? Köksfönstret i nya huset


Fågelbad med näckrosljus :)

{ Dagarna som gått 1# }

Midsommarafton



Hästar på väg


Vi startade hemifrån vid 9 - tiden för att slippa den värsta trafiken. Båda hästarna gick snällt in i transporten och stod sedan hyfsat stilla sa sambon som körde som , jag åkte egen bil full med grejer och hämtade upp lite jordgubbar på vägen





Simba spanar ut över sina nya domäner


Sandy tror inte det är sant med allt gräs


Släppte ut hästarna och åt midsommarlunch , innan regnet brakade loss. Vi försökte göra lite nytta och strax innan det var dags att äta middag skadade sig Chess :( Så det blev inte så mycket mer midsommar för våran del.

söndag 21 juni 2009

{ Sov gott ..}


Chess & våran kisse Svart
På midsommardagen var vi tyvär tvugna att ta bort våran älskade hund Chess, efter en olycka som resulterade i ett mycket svårt benbrott.

Han tillbringade midsommarnatten på djursjukhuset och på midsommardagen åkte vi upp för att vara med när han skulle somna in.


Vi alla här hemma saknar honom något fruktansvärt , det känns helt plötsligt jättetomt fast vi har tre hundar till.
Ta hand om er ♥ Kram Jessica ♥

torsdag 18 juni 2009

{ På gränsen... }

till nerv sammanbrott. Det är var jag e, tror jag. Sovit 4 timmar stressat som en galning för att få ner hästarnas saker till nya Nyköping . Hem igen i ös regn. Borstat hästarna så dom blänker. UPP i ottan i morgon för att sedan flytta hästarna och fira midsommar . Semester ? ja det har jag på pappret iallafall.


Nä jag är inte bitter , bara lite trött. Imorgon bär det som sagt av med hästarna för att sedan fira midsommar där nere. Jag kommer att sova där och sambo åker hem till gamla lyan. Så kommer veckan att fortsätta tills det riktiga flyttlasset går nästa Lördag. Jag kommer åka hit till Järna och packa det sista på dagarna. Ledsen att jag inte har så mycket vettigt att komma med. Pyssel är uteslutet men jag är så suuuuugen . Finns ju massor med roliga tävlingar nu också. Hoppas ni får en underbar Midsommar så återkommer jag med ett roligare inlägg om ett par dar :)

♥ Kramar till Alla ♥
P.S Som grädde på moset funkar inte min mail heller :( D:S

tisdag 16 juni 2009

{ Kaos }


Idag kom detta underbart söta kort till min brevlåda, det är en KAOS award från gulligaste Scraprookie.

KAOS (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje) - En levande logga som sänds till någon man uppskattar. Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. På dessa ska ens egen stil eller specialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:- Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje- Skaparens eget namn- Storlek: 10x15cm.Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man fysiskt kan spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.
Tyvärr så råder det ju just nu Kaos på annat sätt här hemma med flytt & annat. Så så fort det är klart skall jag välja ut vilka som ska få min award , det lovar jag.

måndag 15 juni 2009

{ Grått & Trist }

Usch nu får det vara slut på regnandet !! Bidrar med lite färg så här i ruggvädret . Ugglan kommer från Greeting farms. Har gjort klart mitt Gäst DT uppdrag för Handstämplat och nu blir det nog inget mer pyssel förrens efter flytten :( Det ser ut som ett bombnedslag på min pysselplats och jag ska så snart jag blir ledig börja sortera och packa ner. Näpp dags att sätta fart och åka till jobbet !

söndag 14 juni 2009

{ Jag säger inte adjö...}


Jag band min egen krans , en krans med sommarblommor och björkris , och jag gjorde ett eget kort som på insidan innehöll ord ur mitt hjärta.
Jag behövde det !

I Fredags var vi i kykan, vi grät en hel del men vi log nog lite också för att minnas så som det var. Stene saknas oss så mycket att det gör ont. Men i min nya värld (som vaknat efter att jag förlorat mamma & pappa ) så vet jag att det inte är farväl för alltid våra vägar kommer att korsas nu eller sen det är jag övertygad om

onsdag 10 juni 2009

{ Projekt Förvaring }

Ja det är väl som vanligt , mitt upp i alltihopa får jag för mig att jag ska påbörja ett projekt !!!
Hittade denna gamla slitna verkstadsförvaring uppe på vinden ovanför ladan och tänkte genast ...aha vilken perfekt scrapförvaring för alla småpryttlar. Skulle ni inte ha tänkt lika dant ? Inte nähä. Men nu är den i allafall rengjord och grundad, skall bara hitta backar på nätet i rätt storlek och köpa mer sprayfärg så blir det kanon :)

tisdag 9 juni 2009

{ You Rock }

Ännu ett alster jag gjorde för ett tag sedan till samma DT utmaning. Älskar den söta ugglan :)

Idag har jag fortsatt att packa tills kartongerna var slut. Då stack jag upp till Haninge och hälsade på min syster en sväng och sedan till Sanna för att kidnappa lite flyttkartonger.

måndag 8 juni 2009

{ Min syster yster }

Den här LO gjorde jag för ett tag sedan. Den var till ett annat DT uppdrag jag sökte , det var inte min tur denna gång men nästa så :) "Rullen" innehåller text som jag skrivit , har även använt en kedja från ett halsband för att symbolisera vårt band tillvarandra.


Idag har jag städat lägenheten som hör till vårt hus här på "gamla" stället. Plus att jag även har packat ner i stort sätt hela vardagsrummet , skönt. Hoppas hoppas bara att jag står på benen då sambon är magsjuk med feber och jag känner att det börjar åka hiss från min mage också

söndag 7 juni 2009

{ Söndag }

Här är före bilden utan staket !




Tada staket, vi har i alla fall gjort första biten . Härnäst är det grinden som måste upp innan vi kan fortsätta med resten. Stolparna ska sågas av och betsas i samma färg som staketet. Det blir jättesnyggt och passar så bra in med naturtomten och tegelhuset.

På vägen hem träffade vi på dom här sötnosarna som samma dag fick komma ut på grönbete. Nu är vi helt slut här hemma, jag känner mig inte helt okej och sambon ligger i frossa och har ont i magen. Men vi har i allafall tömt allting i förrådet, i trädgården och i lilla lägenheten vi har här så vi har kommit en bra bit på väg. Känns skönt.

{ Lördag }

Vi packade transporten och kom väg sent om sider då någon hade ont i håret (bakfull) efter gårdagens studentfest. Något staket kom inte upp men så här kommer grinden se ut. Jag glömde min kamera så jag har fotat med sambons som ej är lika bra



När Sanna & Rolle kom grillades det lite mat , jag hade naturligtvis glömt tallrikar och lite annat så vi åt på skärbräda och en ugnsplåt. Älgfile, pommes, majs & tsatsiki mums.

Naturligtvis kommer man inte till oss utan att få jobba, här är Sanna & Rolle i full fart och hundhuset står på sin plats. Det var grymt otympligt och tungt men det gick som smort tack vare våra eminenta medhjälpare ;)

Börjar bli bortskämd med presenter, denna underbart fina lykta fick jag av mina lika underbara vänner. Precis i min smak :)

{Puhj }

Äntligen "hemma "för vi har varit i vårat nya hem tills nu.
Återkommer med rapport och bilder imorrn för nu ska jag sova

fredag 5 juni 2009

{ Studentkort }


Ramen är från ett papper "Prima Paintables" som jag färglagd med Tombow penna . Inne i ramen har jag stämplat med emossingdyna "student text "och sedan embossat med rosa glittrigt embossing.
M är och firar sin kompis Sanna som tar studenten, jag sitter hemma med frossa och vill bara gå och lägga mig. Ojoj har verkligen inte tid eller lust att bli sjuk

torsdag 4 juni 2009

{ Inspirerad av }

Satt och surfade runt lite och hamnade hos Maybemej där hittade jag massor med inspiration i hennes underbara fotografier och länkar. På denna layout har jag använt ett av hennes action
maybemejpink.

Jessica

onsdag 3 juni 2009

{ Nu börjar det dra ihop sig }

Jag har tyvärr inget nytt skapat att visa upp det blir så när man jobbar natt ;)
Men nu är det bara en natt kvar att jobba , och på Torsdag skall jag göra ett studentkort och till helgen ska det bland annat byggas staket runt tomten på nya stället.

Bilden ovan är tagen för ett par somrar sedan den förställer den slitna vackra järnskylten som hänger vid stallet . Den kommer jag att sakna !!
Har lagt ett photoshop action som heter Urban Acid på fotot. Älskar det actionet.

Jessica

tisdag 2 juni 2009

Testing Testing åäö ...

Hej !
Håller på att göra sommarfint här inne vad tycker ni ??
Edit ...lite problem med fonten den ska ha åäö men dom syns ej

Jessica

måndag 1 juni 2009

{ Kort till Birgitta }

Ett kort till en Birgitta som varit på sjön i många år. Stämpel från Inkido.