torsdag 18 juni 2009

{ På gränsen... }

till nerv sammanbrott. Det är var jag e, tror jag. Sovit 4 timmar stressat som en galning för att få ner hästarnas saker till nya Nyköping . Hem igen i ös regn. Borstat hästarna så dom blänker. UPP i ottan i morgon för att sedan flytta hästarna och fira midsommar . Semester ? ja det har jag på pappret iallafall.


Nä jag är inte bitter , bara lite trött. Imorgon bär det som sagt av med hästarna för att sedan fira midsommar där nere. Jag kommer att sova där och sambo åker hem till gamla lyan. Så kommer veckan att fortsätta tills det riktiga flyttlasset går nästa Lördag. Jag kommer åka hit till Järna och packa det sista på dagarna. Ledsen att jag inte har så mycket vettigt att komma med. Pyssel är uteslutet men jag är så suuuuugen . Finns ju massor med roliga tävlingar nu också. Hoppas ni får en underbar Midsommar så återkommer jag med ett roligare inlägg om ett par dar :)

♥ Kramar till Alla ♥
P.S Som grädde på moset funkar inte min mail heller :( D:S

1 kommentar :

Nina sa...

Åh, vad skruttigt!
Hoppas att midsommarfirandet blev mysigt ändå. Själv har jag varit på tråkig kurs hela dagen, handlat mat och lagat thaikyckling till mig och pojkvännen...öh, midsommar? Näe, det bidde visst inte midsommar i år. Saknar Sverige ibland, speciellt på högtidsdagar som denna.

*massa kramar*