torsdag 5 februari 2009

.: Hallen som gud glömde - is no more :.

Somliga kommer kanske ihåg detta ? Hallen skulle göras om och det ganska snart skrev jag då den 19 April 2008 men vadå det blev ju klart strax innan jul så det tog ju inte ens ett år. Väggen där hatthyllorna tidigare satt har nu en tapet från Rusta a 99:- för en rulle , billigt snyggt och bra. Satte upp mina lampetter inropade från tradera som tidigare huserade i sovrummet innan renoveringen där. Byrån målades vit och spegeln med guldram matchar lampetterna fint. Dörren målades i samma gråa kulör som alla fönsterkarmar och dörrkarmar kommer att ha i huset. Korgarna för mobiler mm spraymålades vita .

Väggen som var kopparfärgad är numera vit och huserar hatthyllorna i Ek. Sambons vapenskåp har fått lite vit målarfärg. Där Sambons vapenskåp tidigare står sitter nu spegeln och väggen vid det lilla fönstret har blivit vitt igen. Och nej hunden i buren är inte död , hon sover sött och hon älskar sin bur kryper in där självmant och matte stängde dörren för att inte få nosmärken på linsen.

Sydde en gardin av ett gammalt örngott som jag fått av sambons mamma sydde öglor av ett annat örngott och hängde på spiralvajer. Snyggt, praktiskt och billigt !!
Är jättenöjd med hallen , och allt för mindre än 200:- kan det bli bättre ?

Edit : Mitt tyg kom idag ...tjoho nu ska det sys nästa lediga vecka har ju bara 6 1/2 dag kvar att jobba

1 kommentar :

Anonym sa...

Jätte fint... Och du.. Jo vi tror nog allt att du låst in henne med tvång.. Och hon e så slut att hon utmattad efter fajten med dig sussar sött med drömmen att hon var så nära att vinna