lördag 31 augusti 2013

♥ Punky Scraps ♥

Hos Punky Scraps  http://punkyscraps.blogspot.se/ är det palette utmaningar och jag behöver verkligen utmana mig själv att scrappa med alla möjliga färger . Har en massa lila scrapsaker tillexempel men gillar egentligen inte lila men tillsammans med desssa färger är det ju ursnyggt eller hur ?  

At Punky Scraps http://punkyscraps.blogspot.se/ is it palette challenges and I really need to challenge myself to scrap with all sorts of colors. Have a lot of purple scrapsthings  for example but do not really like purple but with this  colors it's gorgeous right?

Så här såg paletten ut och denna utmaning hade också en twist använd chipboard , jag använde en fågel från Maya Road som jag målade med Promarkers i lila och sedan la ett tunt lager med stickers på. 

This is what the palette looks like and this challenge had a twist, use chipboard, I used a bird from Maya Road that I painted with Promarkers in purple and then put a thin layer of stickers on.

fredag 30 augusti 2013

♥ Beställningskort ♥

Håller på att beta av lite beställningar jag fått , detta är till en kollega på jobbet. Hon gillar grönt och ödlor, letade lite på nätet och hittade denna bild på en ödla nu kommer jag bara inte ihåg vart ;( Jättefin är den :) 
Skrev ut på akvarellpapper och målade med distresser annars gammalt papper från gömmorna , lite blommor, spets och pärlfloss. 

tisdag 27 augusti 2013

♥ God Jul ... I Augusti ♥

Hmm jag är inte duktig på Julkort men till saken hör att det trillade in en beställning på fem kort så det är väll bara att sätta igång :) Scannar nätet i jakt på inspiration och hittade en liten utmaning ...

Tildas Town  ( http://tildastown.wordpress.com/ ) har veckoutmaningar denna vecka är temat Jul ! 
Jag har använt min gamla Edwin stämpel från Magnolia . God Jul texten är från ett band som satt runt en chokladask vi fick på jobbet för många år sedan. 

Tilda's Town ( http://tildastown.wordpress.com/ ) have weekly challenges.  This week's theme is Christmas !
I have used my old Edwin stamp from Magnolia. Merry Christmas text is from a ribbon  that sat around a box of chocolates we got on my job many years ago.

måndag 26 augusti 2013

♥ Liten Tistel ♥


 Allt om Scrap har en Augustiutmaningen men en underbar skiss http://tidning.alltomscrap.se/2013/08/skissutmaning-augusti.html 

Gillade skissen jättemycket , gör ju inte så mycket layouter nu för tiden så det fick bli ett kort ! 
Tog av min älskade gamla Tilda papper , tycker så himla mycket om dom ♥ Sydde fast fyrkanterna med maskinen och gick ut och plockade en utblommad tistel jag är nöjd vad tycker ni  ? 

lördag 24 augusti 2013

♥ Bruuummm...♥


Beställningskort till Viktor 7 år , han gilar bilar hittade stämpeln på nätet och målade den och kom på att hmm är den för barnslig för en sju åring ? Är ju ingen hejjare på barn :) Men beställaren vart nöjd och det är huvudsaken !

onsdag 21 augusti 2013

♥ Nöjd

Ibland blir man bara så nöjd med ett kort , detta är ett av dom . Vet ej varför egentligen det är inget speciellt med det , en digistämpel jag hittat på Pinterest. Gammalt skräp i gömmorna ...men nöjd :) Ser ni den lilla stickningen i vänstra nedre hörnet ... mottagaren gillar natur & stickning .. ♥

lördag 17 augusti 2013

♥ Maria 40 ♥

Min vän Maria fyllde 40 år , hon är en hundtokig tjej så jag tyckte dessa stämplar passade bra till henne :) Har maskat ihop dom använt massa från gömmorna har inte köpt nytt på evigheter , börjar bli dags nu ♥

tisdag 13 augusti 2013

♥ Höna ♥

Hittade en höna jag köpte på Panduro för länge sedan , Målade den med skoltavlefärg dekorerade med stämpelmotiv, band , knappar och pärlor ...Nu är det bara att skriva vad man vill på :) 





måndag 12 augusti 2013

♥ Jessica goes crazy ♥

Jag älskar färger , speciellt Rosa, turkost, lime och orange . En sak till Ugglor är det bästa jag vet därför kunde jag bara inte låta bli att göra ett bidrag till Moas Pyssels bildutmaning ni hittar den här : http://blogg.moapyssel.se/2013/07/sommarutmaning.html . Självklart syns det väl vad som inspereade mig ? Färgerna och ugglorna så klart !









Allt gjort av gammalt krafs hittat i gömmorna man tager vad man haver :)

♥ Hej igen ♥

Nästan ett år har gått ... jag har haft en tuff tid som började med ett brutet revben , en jättejobbig separation mm. Jag har pysslat lite men inte riktigt haft ro , har mest blivit beställningskort och lite annat. Men nu hoppas jag vara lite mer på G när hösten smyger sig på och det blir mer "inne" tid ♥ Här är lite av det jag gjort det nyaste i slutet ...