lördag 28 juli 2012

♥ Älskade Snok Loke ♥

Satt och surfade runt efter material och märkte att många butiker har slagit igen och bloggar upphört :( Hoppas att scraperiet lever kvar ett tag till i Sverige i alla fall , det är ju så underbart kul. En butik som finns kvar är i alla fall Scrapfabriken. Dom har så mycket fint , har inte köpt något nytt på evigheter och så fort jag kan bestämma mig vad jag vill ha ska jag lägga in en beställning :) 


Hittade även en liten utmaning i deras fina blogg , man skulle ha minst 10 blommor med på sitt alster . Hittade ett kort på våran älskade Loke som lever i himlen nu som jag länge velat scrappa . Så här blev resultatet. Lite papper ifrån spillbitslådan, lite olika blommor, en fjäril som flyger mot himlen , lite glimmermist splachar och pearlmaker som ram runt. Visst var han fin pojken vår ? 

♥ Sara ♥


Sara på jobbet fyllde år för någon vecka sedan :) Hon är förtjust i kanelbullar så jag gjorde ett kort med matchande på och köpte en kanelbulle och stoppade i :) Använt mig av spillbitar från mina älskande Tilda papper och papper från en gammal bok.

fredag 27 juli 2012

♥ Studenkort ♥

Studentkort till en kollega på jobbet , kanske inte dom mest klassika färgerna men det är helt klart ett kort i " Jessica" stil :)

torsdag 26 juli 2012

♥ Länge sen sist igen .... ♥

Är en usel människa , eller i alla fall bloggare ;( Dagarna bara springer iväg och jag tycker inte jag hinner med någonting. Hela våren har jag satsat stenhårt på hästarna , visst jag har pysslat lite men glömt fota hälften och inte bloggat något. Men just nu är jag inne i ett pysselstim dock hinner jag inte med att göra allt :) Detta kort gjorde jag till min kära grannes son´s dop i Mars gör mig lite ont att se datumet för det var samma dag vi fick ta bort vår älskade hund Loke ;( Men Zack`s dop var vi med på i alla fall ! Kommer försöka göra lite tids inställda blogginlägg här i kväll så ni får se lite av vad jag gjort !