fredag 29 april 2011

♥ Ett till studentkort ♥


Pysselmyrans veckoutmaning V 17 :

* Skapa ett alster där du använder dies. Ditt alster skall vara nygjort för denna utmaning.

Jag har använt tre olika dies till detta kort . Spellbinder Beaded Circles , Petite Scalloped Circles och fjäril från Cuttelebug. Stämpeln kommer från Panduro och är målad med Promarkers.

tisdag 26 april 2011

♥ Kista ♥


Pysseltagen har en utmaning där man skall skapa en kista efter en mall som duktiga BellaMio gjort , hennes inspirationskista är helt underbar ! Mitt bidrag ser ni här uppe , kanske inte fullt lika underbar men den var väldigt rolig att göra , har inte dekorerat så mycket mer än blommorna, löven , pärlfloss och fjärilen så pappret i sig är så vackert och detaljrikt (Pink Paislee- Butterfly Collection )


Close up på dekorationen

måndag 25 april 2011

♥ Studenkort ♥

Vilken påsk vi haft, underbart väder och mycket gjort. Dock inte så mycket tid till pyssel. Detta kort gjorde jag dock här om dagen :)

Gjorde ett studentkort. Stämplade min studentruta och embossade med blått, skar ut blå cardstock och lite blommer och en bit band !

lördag 23 april 2011

♥ På konfiramtionsdagen ♥


Glad Påsk på er alla , idag har det varit strålande väder. Synd bara att jag fortfarande är lite sjuk så jag inte kan njuta av det vackra vädret fullt ut.

Kom på att nästa lördag på Valborg kommer jag stå på en vårmarknad och marknadsföra ridtravarna , passar nog på att sälja lite kort också och det är ju konfirmationstider och snart student så jag pysslade ihop ett konfiramtions kort till Pysselmyrans veckoutmaning

Veckans utmaning - Regler:
* Skapa ett alster där du använder en muffinsform och/eller tårtpapper. Ditt alster skall vara nygjort för denna utmaning.

Jag har använt både tårtpapper och en muffinsform som jag plattade ut

torsdag 21 april 2011

♥ Glad Påsk ♥


Stellas.nu har en utmaning precis i min smak , älskar dessa färger ihop.

Tävlingsregler:


1. Kort eller Presentask gjorda i Påskens tecken, ett bidrag per person.
2. Inspireras av färgerna på äggkopparna ovan, och ha med de färgerna på din skapelse, kan vara hur lite eller mycket färg som du vill. En färg eller alla tre, det får du själv bestämma även nyansen på färgen är valfri. Inspireras!

3. Tre av någonting ska finnas med på ditt alster, ex 3 blingstenar, 3 knappar eller 3 band osv.


Här är mitt bidrag papper från spillbitslådan stämplat med min äggstämpel och målat med promarker. Har använt tre knappar, lite band och en fjäder .

onsdag 20 april 2011

♥ Håll ut ♥

Scrappa Loss har en utmaning där man skall skapa en tavla med ett motto. Mitt motto brukar vara Håll ut och det stämmer till 100 % in nu med halsont och en snuva som inte är av denna värld :( Har målat med vit hobby färg på en naturfärgad liten canvas tavla , haft crackel paint i kanterna och sedan stickles. Rubbat den svarta texten och satt chipboard bokstäver, uggla och lite spets och några blommor på !

måndag 18 april 2011

♥ Till min vän ♥

En liten butik bjuder på en jättefin skiss. Lustigt nog är den ganska lik upplägget jag hade på mitt fika kort :) Men det gjorde jag innan jag såg skissen ! På alstret skulle man använda mist. Jag har stämplat med en stämpel Tattered Angels och sedan lagt en mall över som är med samma motiv och mistat på detta, blir en jättesnygg effekt tycker jag !

lördag 16 april 2011

♥ Jordgubbar ♥

LScrapbooking hade en sådan underbar skiss att skapa efter denna månad att jag helt enkelt inte kunde låta bli jag älskar vimplar och jordgubbar :) En bild från vårt jordgubbsland från förra året precis innan en av våra hundar åt upp dom ;( Inte en enda jordgubbe fick vi smaka ! Nu ska vi snart gräva upp dom och när vi flyttar sätta dom i säkert förvar så inte hundarna kommer åt dom :) Skapat ännu en lo i mitt nya favorit format A4.

fredag 15 april 2011

♥ Glad Påsk i grönt ♥

Bättre sent än aldrig ? Höll på att glömma mitt bidrag till Mixens utmaning denna gång var det att göra ett påskort eller en påsk ask. Jag valde att göra ett påsk kort i kanske inte så påskiga färger men det är i alla fall väldigt mycket jag :) Äger bara en påskliknande stämpel, denna med den underbara kaninen och man kan vinna San Designs fina påskstämplar i denna utmaning !

torsdag 14 april 2011

♥ Bä bä ♥

Häromdagen fick vi våra första lamm här på gården för i år. Kom att tänka på att jag hade kort från förra året på lammen. Det fick bli en layout i A4 format som jag inte skrapat i tidigare men det var jättekul. Inne hos Sassafrass har man en sketch utmaning, så jag gjorde layouten efter den. Pappren är från Sassafrass kollektionen Mix and mend. Stjärnan, hjärtat och kaninen är stickers från Sassa.

The other day we had our first lamb on our farm this year. Come to think of that I had cards from last year on the lambs. Made a layout in A4 format that I have not tried before and t was a fun format to create in. Sassafrass has a sketch challenge, so I did the layout for it. The papers are from Sassafrass collection Mix and mend. The star, heart and rabbit are stickers from Sassa.

onsdag 13 april 2011

♥ Ska vi fika ? ♥

kortet är inte snett det är jag som fotar snett :)

Hos Lilla Pyssel Inger pågår en tävling fram till på Söndag där man skall använda Maja Design papper ur fika serien. Tävlingen är sponsrad av Altheas Mix där Inger är DT. Jag hade några papper ur serien som är jättefina , "bakade" en muffins hehe jag stämplade den , målade och klädde med papper och spritsade grädde (Snow puff penna). Kika in hos Inger hon gör helt fantastiska saker.

måndag 11 april 2011

♥ Glad Påsk ♥

Detta kort gjorde jag också på Scrapträffen , älskar färgerna och min söta lilla kanin. Papper Tilda från Panduro :)

söndag 10 april 2011

♥ Kärleksfulla Gratulationer ♥


Vart tar dagarna vägen ? Dom bara springer förbi tycker att jag inte hinner med någonting fast jag är igång från morgon till kväll :) Hittade i alla fall en super fin skiss inne hos Essmo
som firar att hon blivit DT hos PY Hobby


Jag har använt Bo Bunny papper och stämplat Magnolias bänk , texten är en stämpel från ett ark jag van på en scrapträff tror det är Tingturas ?

fredag 8 april 2011

♥ Loke ♥

Den här layouten på en liten Loke gjorde jag på träffen förra Lördagen , det var till en av tävlingarna efter en skiss som jag gjorde den. Har använt notpapper som bakgrundspapper , tyckte det blev supersnyggt !

torsdag 7 april 2011

♥ Blogcandy ♥

Scrapfabriken har Candy och helt i min smak angående färger . Jag vill ha :) Besök gärna Scrapfabriken blogg och candy inlägget HÄR

onsdag 6 april 2011

♥ Världens vackraste ....♥

Ja det är han min buspojke . Tävling hos SWE Scrapbook . Gäller att ha tungan rätt i munnen för här var det mycket att tänka på

FYRKLÖVERN: Skapa ett alster där alla dessa fyra kriterier skall finnas med.

1. Tolka skissen som är den fjärde av alla skisser Helene har ritat.
2. Använd nedanstående fyra olika färger.
3. Använd fyra olika fonter på din layout.
4. Någonstans på din layout skall det finnas en fyra.



Tror jag fått med allt , 4:an som sitter till vänster om titeln representerar åldern på Simba då korten togs. Har använt papper från ett av mina kära Tilda stack + spillbitar.

måndag 4 april 2011

♥ Kort album ♥

Jag fick en beställning på ett kort till ett par som som båda firar 50 år och gifter sig på samma gång. Fick direkt tanken på ett minialbum. På scrapträffen i lördags skred jag till verket. Framsidan ser ni här uppe , jag gjorde en kant på 1,5 cm i varje ände på korten och satte distanstejp i mellan , sedan vek jag en kant (som en bokkant runt och satte på två brads.

Kvinnan tycker om naturen och mannen har ett eget plan. Syns det ?

Bröllopsdelen av kortet , det hela kommer att gå av stapeln i Skottland. Jag är rätt avundsjuk på beställaren som får åka dit , det skulle jag också vilja göra :)


Baksidan !

lördag 2 april 2011

♥ ABC ♥

I dag har jag varit på ScrapträffMixen. God mat, goda scrap kamrater och sköna utmaningar. Precis vad jag behövde efter att ha slitit som ett djur som senaste veckorna. Gjorde ett kort , en LO och ett minialbum men han inte fotografera det idag. Denna lilla ABC bok gjorde jag till en månadsutmaning men han aldrig med att skicka in bidraget , man skulle skapa något men den underbara flickan som man kunde ladda ner och använda som digistamp. Den fina papegojan är ett bokmärke.