torsdag 31 mars 2011

♥ Äggstra ♥

Scrap & Tryck i Vedums månadsutmaning i Mars var att skapa något altrat med tema påsk.
Jag har använt distresser att färga in mitt påskägg med och dekorerat med spets, blommor och fjädrar. När man öppnar ägget förväntar man sig kanske lite godis ? Men inte i mitt ägg för där ruvar en pippi på sina ägg. Pippin kommer från Panduro , äggen i frigolit har jag rullat i glitter . Nätet omkring äggen är påsen äggen låg i :)


onsdag 30 mars 2011

♥ Love ♥

Scrapbrukets veckoutmaning består av en bingobricka. Jag har valt raden med Spets, stämpel, mist & knappar. Stämpel är en Tim Holtz clear stamp som jag embossat på en bakgrund jag gjort med distresser.

måndag 28 mars 2011

♥ In loving memory ♥

I dag ligger sorgen tung hos oss. Igår fick jag ta bort min älskade häst , han blev 21 år och jag har haft honom i 11 år. Vi har delat många roliga och jobbiga stunder och han hade ett hjärta av guld. Han kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta ♥♥♥

lördag 26 mars 2011

♥ Happy Birthday to me....♥

Idag är det min födelsedag :) Inte mycket att fira *hehe* Önskar dock att jag var 15 igen som mottagaren av detta kort. Har gjort det efter en skiss om Tettiz gjort inne på Brunkullans forum.

fredag 25 mars 2011

♥ Draken ♥

Mitt bidrag till Kristinas Scrapbooking Fantasy tävling . Mitt bidrag vann inte men det var jättekul att göra. Byggde slottet av spillbitspapper och byggde upp bakgrunden med bitar också. Draken är en Digi stamp jag fått av kära grannen och färglagt med Promarkers.

Jobbar jättemycket denna vecka så inget pyssel , tur att jag var flitig förra veckan så jag har lite att visa.

torsdag 24 mars 2011

♥ Glad Påsk i Lila♥

Påsk kort till Svensk Scrabookings Mars utmaning. Har provat att göra en blomma av band det var skoj men lite svårt att få den att fästa trots massa gluedots :)

♥ Blogcandy ♥

Rimna är en helt fantastisk kort och layout makare. Jag har följt hennes blogg länge via bloglovin och läser och tittar på alla hennes inlägg. Hon färg lägger helt fantastiskt med copic pennorna. Nu har hon en blogcandy och titta bara vad mycket fint hon plockat ihop :)
Ni hittar Rimna här : http://rimna.blogspot.com

onsdag 23 mars 2011

♥ Älska mig....♥

För den jag är ! Texten är så fin , tror min syster tycker det också för hon köpte kortet för att rama in :) Inne hos Svensk Scrapbookings forum har dom en utmaning där man skall använda distresser. Jag har distressat en bakgrund på akvarellpapper stämplat en fågel (Tim Holtz) och embossat den. Stämplade texten i en oval och sydde med broderigarn runt om.

tisdag 22 mars 2011

♥ Vintage Layout ♥


Det bara kokar i mig av inspiration från alla utmaningar som pågår i vårt avlånga land, jag som hade en liten scrapblock för ett tag sedan har verkligen kommit igång.

Hos stellas.se är det vintage månad. Jag har gjort en LO till deras utmaning. Det är ett kort på min gamla Malin, ett gosedjur jag fick av min syster för länge länge sedan tillsammans med grannens dotters anka som var här på lagning. Har använt en bit tapet (Passade på att ta spillbitarna när sambon tapetserade hemma hos syster), ett bokmärke i gammaldags stil med en svan på , fjäder som jag tycker passar på vintage alster samt lite andra detaljer.

måndag 21 mars 2011

♥ Hipp Hipp Hurra ♥

Ännu ett beställnings kort gjort . Passade på att få lite inspiration igen från en härlig tävling hos Scraptorget. Här var det pastell färger och att sy på alstret som gäller. Det underbara pappret fick jag av min tjejkompis Gela . Hon sa att hon mådde illa när hon såg det - perfekt för mig alltså då vi inte alls har samma smak . Har använt en hundstämpel från Dr Nina igen dom är bara för söta. Sytt runt kanterna på bakgrundspappret med symaskinen.

söndag 20 mars 2011

♥ Felicia 17 ♥

Felicia fyller år samma dag som mig den 26 mars . Dock är vi inte lika gamla men önska att man var sjutton igen kan man ju alltid göra :) Detta kort får bli mitt bidrag till Scrap- Perras månadsutmaning i Mars. Det är en tekniktävling enligt följande :

Använd minst två av följande tekniker:

- Sy på ditt alster
- Klipp/skär ut mönster
- Lager-på-lager
- Stämpla
- Paperpiecing
- Använd stansar
- Embossa

Jag har sytt runt ett av bakgrunds papprena med symaskinen, använt min Martha Stewart kantstans med tulpaner och stämplat den coola stämpeln från Shorty Friends.

♥ Firad ♥


Idag har jag blivit kungligt firad 6 dagar för tidigt :) Fick jättefina rislampor med textilsladdar från Lagerhouse , kommer bli så fint med min rosa prickiga tapet i mitt pysselrum i nya huset ! Jag fick även prickiga strumpor , en påse med styrkepiller och två rullar dubbel häftande tejp :) Tack snälla snälla yster och grabbarna ♥♥♥

lördag 19 mars 2011

♥ You Rock ♥

Idag fyller min vän och scrapkompis 31 år . Hon får då detta kort och några fina papper att pyssla med :) Jag är full av inspiration efter att ha sett alla utmaningar och tävlingar med olika teman det får verkligen igång kreativiteten ♥

Hos Skrotboken denna månad är utmaningen att

Inspireras av Melodifestivalen och dess glamour genom att använda någon form av ...

musiknoter OCH glitter

på valfritt alster.


Jag har stämplat med en notstämpel på vitt papper som är bakgrund bakom stämpeln, på bakgrundspappret är det gitarrer visst är det ett cool papper ? Runt notpappret har jag gjort en ram med stickles. Bokstäverna i You är häftigt silvriga . Delade även en jätteblomma från gömmorna på mitten. Den svarta ramen har jag skurit ur ut ett clear papper ark för att rama in det hela !

fredag 18 mars 2011

♥ Vintage tävling hos en liten butik ♥

Hos En liten butik har dom en vintage tävling i bloggen.
Passade mig jättebra då jag hade ett beställning kort att göra till Sannas mamma som fyller 51. Idag är sista dagen att lämna in hade tänkt göra klart kortet härom kvällen men då min ena häst blev sjuk fick jag släppa allt vad pyssel heter för att se till honom. Jag har använt mig av mina kära Tilda papper , det lilla kortet med fjärilar är ur klippt från ett annat papper . Lite blommor och en fjäder är vintage för mig i allafall . Vad är vintage för er ?

tisdag 15 mars 2011

♥ Sassafrass challange March ♥

Jag äntligen använt lite av mina Sassafrass papper :) Jag har gjort en Layout till deras Mars utmaning. Utmaningen var att göra en layout med en fyrkant eller en rektangel . Jag har gjort en rektangel med olika papper ur Count me in serien. Har även använt några gamla Sassa dekorationer Bileden förseställer min underbara häst Simba

I finally used a little of my Sassafrass paper:) I have done a layout for their March challenge. The challenge was making a layout with a square or a rectangle. I have made ​​a rectangle with different paper from the Count me in line. I've used some old Sassa decorations, the picture in the layout is my lovely horse Simba

måndag 14 mars 2011

♥ Du är.....♥

Gjorde detta kort till en utmaning men sedan glömde jag bort det :) "Svanen" är igentligen en Flamingo jag råkade klippa benen av *opps* men då kom iden att sätta fjädrar på den i stället :) Det är ett tag kort så inuti finns denna tag :

fredag 11 mars 2011

♥ Sötaste lejonet ♥


När jag var på Mixens scrapträff i höstas fick jag låna några underbara Magnolia Stämplar med ett lejon och en elefant. Här kommer ett kort med lejonet ♥ Papper från spillbitslådan, har gjort en sol av en blomma och en palm av några gröna kvistar.

torsdag 10 mars 2011

♥ CR84FN18 ♥



Här kommer mitt bidrag till CR84FN Färg utmaning nr 18 ! Pappret har jag haft ett tag , tror det är Basic Grey ? Fjärilen är en Rub on. Har satt en ram av spets runt pappret på ett naturfärgat cardstock.

Är lite trött efter att ha haft röntgen utbildning idag , vart svårt det är att se detaljer ibland :)

Here is my contribution to CR84FN Colour Challenge No 18! The paper I have had for a while, think it is Basic Grey? The butterfly is a Rub on. Has set a fram of lace around the paper on a natural colored cardstock.

Is a bit tired after having had radiology education today, It's difficult to see details some times:)

onsdag 9 mars 2011

♥ Månads utmaning hos Mixen ♥

Mars månadsutmaning hos Mixen är att skapa ett vårkort efter skissen här ovan.


Så här blev mitt kort , för mig är våren pastelliga färger och tulpaner. Jag älskar tulpaner ♥
Denna tulpan stämpel kommer från Skogstokiga om jag inte minns helt fel ?

tisdag 8 mars 2011

♥ Hasse ♥

Ytterligare ett beställnings kort detta till Hasse som fyller 67 - grattis :) Gångjärnet är grungeboard som jag målat med Promarkers och sedan lagt 3d lack på.

söndag 6 mars 2011

♥ Moa 8 år ♥

Beställnings kort till en liten tjej. Den söta snigelstämpeln är en Digi stamp jag fått av min vän. Den är så söt och rolig var den att färglägga (promarkers ).

♥ Nomader ♥


Det här kråkslottet kommer vi att flytta in i !!!
Vi har varit trångbodda i vårat lilla hus på 60 Kvm och nu håller grannarna på att flytta så vi kommer att ta deras hus men först ska det renoveras då det är i ganska dåligt skick. Inflyttning förhoppningsvis till början av sommaren ♥♥

onsdag 2 mars 2011

♥ Så roligt ♥

”Det är helt enkelt så förbannat kaxigt att skicka in ett bidrag till en stämpeltävling med tema hjärta – utan ett enda stämplat hjärta!”

Det är motiveringen för vinsten hos October Stamps tävling i Februari. Jag har distressat ett vanligt akvarellpapper och sedan stämplat med stämplar från October Stamps . Jag har gjort ett hjärta med hjälp av blingstenar :)