onsdag 26 januari 2011

♥ CR84FN12 ♥


Här händer det massor , ja kanske inte här i bloggen men i livet i övrigt har just nu praktik på nya jobbet och på Söndag är det examen på första delen , lite läskigt men spännande .

Han knåpa ihop ett kort i Söndags i alla fall det är Mona som startat en underbar färg utmaning och ni måste bara titta in till henne hon gör underbara kort och andra alster.

It`s happens a lot, well maybe not in this blog but in life general. have beeb practiced in a new job and on Sunday is the graduation of the first part, a bit scary but exciting.
I put together a card . Mona has started a wonderful color challenge and you just have to look in to her she makes wonderful cards and other items.


http://cupca
kescreations.blogspot.com

http://cr84fncolorchallenge.blogspot.com/2011/01/cr84fn12.html

söndag 9 januari 2011

♥ Deer friend ♥


Syster yster har varit i USA . I Chicago och hälsat på sin son över jul , jag är inte ett dugg avundsjuk *visslar* . Jag fick ett stack med jättefina papper , en super fin Martha Stewart stans och annat smått och gott ♥ Här har jag gjort ett kort med mina nya papper , stämpeln är från The Greeting farms

onsdag 5 januari 2011

♥ Stickad mössa ♥

I söndags jobbade jag min sista dag som heltidanställ, i tisdags gjorde jag syn och hörseltest och tänka sig jag är varken döv eller blind :) Så den 17 börjar min utbildning till flyglats kontrollant . Mycket nytt på det nya året skall nog bli kanon ska ni se.

Har stickat en mössa i barnstorlek och virkat en blomma och löv till vet inte till vem men den kommer kanske till användning !