fredag 31 december 2010

onsdag 29 december 2010

♥ Vimplar ♥

Jag har sytt vimplar igen :) Meningen var att den skulle vara färdig innan jul men den passar ju fint året runt ! I morgon är det dags för mina fyra sista dagar som heltids anställd , sedan blir det behovanställning både på mitt gamla jobb och mitt nya som flygplatskontrollant (efter avslutad utbildning som sker den 17 -21 /1 )

♥ Sista julkorten ....#3♥

Rudolf med röda mulen , han e så söt !!

tisdag 28 december 2010

♥ Sista julkorten ....#2♥

Jag snickrar om lite här så bry er inte om att det är lite rörigt :) Ytterligare ett kort med Bo Bunny papper som är så härliga !!!

måndag 27 december 2010

♥ Sista julkorten ....#1♥

Knåpade ihop ett par sista julkort innan jul , här är ett av dom. Enkelt med härliga Bo Bunny papper.

♥ Julhelgen 2010 ♥


Vår Rudolf ♥

Då var julen över , eller ? Vi har firat jul bara jag och sambon och alla djuren . Vi har ätit gott , öppnat några klappar , spelat och bara haft det bra . Jag blickar framåt mot 2011 som jag tror kommer bli ett kanon år. Hoppas att er jul har varit fridfull och god !!!

onsdag 15 december 2010

♥ Granen står så ..♥

vit och grann i stugan ;) Jag drömmer om en gammal traditionell jul med röd vitrutiga gardiner , gammalt julpynt hembakt bröd och mycket snö. Men tiden finns inte riktigt så allt eller inget . Vi firar en färgglad jul i år :)

måndag 13 december 2010

♥ Jag har gjort en tavla ♥

Vi köper inga julklappar i familjen längre , alla barn har vuxit upp och det blir bara att byta pengar med varandra . Men att göra en klapp av sådant man har hemma är okej ;) Har gjort denna tavla till min syster , har målat med vit och röd hobbyfärg över ett tårtpapper på canvas och satt lite dekorationer på . Texten är från en dikt av Siv Andersson som heter "Systerskap".

torsdag 9 december 2010

♥ Dagarna går ♥


Vart tar dagarna vägen ? Dom bara springer i väg och jag hinner ingenting av det jag vill göra det är mest måsten hela tiden :( Hoppas på bättring då jag sagt upp mitt heltidsjobb i Stockholm och sökt behovsanställning inom samma företag men i Nyköping och med helt andra arbetsuppgifter. Var och skrev tester och provade uniform igår och innan jul får jag svar om jag går vidare :)
Det här kortet är ett beställnings kort till en tjej som fyller 50 , det är vad jag hunnit få ihop dom senaste veckorna !