tisdag 30 november 2010

♥ Inpiration everywhere ♥

Hoppade på en gratis kurs hos Jessica Sprague. Inspiration Everywhere heter den och jag hoppas på att få mer inspiration och lära mig nya saker :) Bland annat skall man skapa en Art Journal och första uppdraget var att göra ett cover till denna. Jag använde Jessicas mall och ändrade den så den passade mig i photoshop. Satte sedan ihop den med hjälp av min Bind it all.
Klicka på loggan ovanför för att komma till Jessicas hemsida.


måndag 29 november 2010

♥ Julmarknad ♥

Här har vi bihåle inflammation och blåsljud på hjärtat ! Bihålerna har jag fått medicin för och blåsljudet en remiss för ultraljud förmodligen ingen fara men vill att det kollas upp endå. I Lördags stod vi på Öster Malma Julmarknad och sålde mina kort, askar och en väns fina fårskinn. Det var superkul men kallt -10 grader som mest.
Min knalle (sambo) som sålde mer än mig när jag gick därifrån !





torsdag 4 november 2010

♥ Snart jul ♥

Snart är det dags för julen :) Och ännu snarare dags för att jag ska stå på Öster Malma julmarkand och säla mina kort . Nästa helg när sambon åker till Gotland och jagar blir det pysselmaraton :) Här är ett enkelt julkort i klara färger. Idag var det bra väder för att fota utomhus ;)

onsdag 3 november 2010

♥ Beställningskort ♥


Hallå i stugorna. Länge sen sist jag vet, men livet går inte alltid som man vill. Här kommer i alla fall ett beställnings kort jag gjorde igår . Det skulle vara glitter och glamour, rosa & lila .
Nu kommer den där tråkiga årstiden med mörker och regn så det inte går att fota ute, jag gillar inte att fota inne blir inte bra med min kamera helt enkelt .