tisdag 31 augusti 2010

♥ Julkort #7 ♥

Förra veckans julkorts utmaning hos Altheas Mix var vitt på vitt. Här kommer mitt bidrag , ja jag vet jag är lite efter :) Tog mig friheten att lägga till lite silver också ! Har stämplat inkidos snökristall med embossing dyna och embossat med hologram pulver direkt på cardstocken . Lagt till ett band med vitt och silver och Thickers bokstäver i vitt med stickles på.

måndag 30 augusti 2010

♥ Gable Box ♥

Hos JUGS denna vecka skall man använda en mall , jag har använt en gable box mall (du hittar mallen här ). Har dekorerat den med papper från Maja Designs kollektion Skogspromenad, några kvistar och löv. Eftersom jag inte hunnit plocka någon svamp i år fyllde jag den med godis i höstiga färger.

JUGS challange this week is use a template, I have used a Gable Box Template (you can find the template here). Has decorated it with paper from Maia Design's collection Forest Walk, a few twigs and leaves. Since I have not had time to pick some mushrooms this year, I filled it with candies in fall colors.

lördag 28 augusti 2010

♥ I Bee there ♥

Ramlade in på Mixen i Nyköping i jakten på garn , hade tur att det var jättebra priser då dom skall sluta sälja garn och tillbehör. Dessutom ramlade jag över några strukturplattor från Fiskars , som att embossa men utan Cuttlebug :) Jag är ju inget fan av buggen jag. Här har jag använt den ena och präglat direkt på cardstocken sedan dragit med distresser i gult och sedan varm embossat med clearpulver.

Dessutom hittade jag en skiss hos Scrap Perra som jag tolkade ganska fritt. Kolla in hos Scrapperra där finns massa fint Scrap godis.

fredag 27 augusti 2010

♥ Vi trodde du glömt oss ♥

Tårtpapper i form av ett hjärta in färgat med distresser , ett prima paint papper även det in färgat. En filtgren , filtfjäril och lite annat smått och gott

Stellas
månadsutmaning denna vecka är att lifta en av Rimnas layouter titeln på hennes LO (Forget me not) inspirerade mig till att göra en LO med våran kisse.


Han brukar alltid vara ute på dagarna men komma hem på kvällen och sova. Denna kväll ca två veckor innan midsommar kom han inte hem och inte heller dagen efter osv. Efter ett par veckor satte vi upp en lapp på anslagstavlan i byn. Efter tag pratade vi med en granne som tyckte sig ha sätt honom nära ett större gods ett par kilometer härifrån. En dag efter att kisse varit borta fick vi samtal från godset att våran kisse troligen bodde där då dom sett honom ett flertal ggr under sommaren. Vi åkte ner och laddade grävlingsfällan med god kissemat , ett par dagar senare kunde vi hämta vår kisse. Troligen har han blivit bortskrämd av sommargästernas katt i huset precis bredvid vårat och helt enkelt inte fått komma hem . Nu har dom flyttat hem och kissa kommer varje kväll som inget hänt ♥

torsdag 26 augusti 2010

♥ Julkort #6 ♥

Äntligen ett julkort igen :) Denna gång med ytterligare en 3D nisse som fått lite stickles på sig. Papper ur spillbitslådan , blad , blomma och knapp . Ni hänger väll på Altheasmix julkortsutmaning ?

tisdag 24 augusti 2010

♥ Samma lika ♥


Fast ändå inte ! Augusti månadstävling hos Scraplagret handlar om att man skall göra tre kort efter samma skiss. Mina kort går i samma färger men i lite olika stilar .

Först ut ett grattis kort till min systerson som fyller 30 på fredag . Herregud hur kunde han bli så stor ? Det var ju igår jag körde runt honom i barnvaggan på BB endast 6 år gammal . Papper från Basic Grey , snöre , nät och en metalltag.Nästa kort är ett lycka till kort till en jobbarkompis som slutar nästa vecka . även här papper från Basic Grey , wellpapp, filtfjäril.

Till sist ett bra att ha Grattis kort med papper från spillbitslådan och en snutt Basic Grey, nät och metallknapp.

söndag 22 augusti 2010

♥ Pysslat om pysselrummet ♥

Har ni provat att blogga med ett hundöra på laptoppen ?? Inte ??? Jag lovar att det inte går snabbt att skriva just nu. Hade inte riktigt ro att pyssla idag så jag städade och grejade lite i pysselrummet istället. Inte så jätte mycket ändringar men lite . Före bilder kan ni se här.

Middagen idag intogs på O'Learys. Det blev favoriten Baby Back Ribs med pommes. Mums !!!



lördag 21 augusti 2010

♥ På mitt nattduksbord ♥

Vart tog min pyssel tid vägen ??? Har haft alldeles för mycket att göra för att koppla av - inte bra !!! Har dock bytt bort MP3 lyssnandet då jag inte haft fungerade lurar till pappersläsning istället så jag hinner läsa något kapitel innan jag somnar.

Nu har jag dock fått en ny telefon av min älskade sambo en Iphone så nu blir det nog lyssna igen så fort jag plöjt igenom böckerna ovan.

Har läst Stephem Kings serie om Det Mörka tornet har precis läst ut näst sista boken och väntar nu på att den sista släpps på pocket nu i September. Jag läser bara pocket nu för tiden då jag tycker vanliga böcker är för tunga . Marian Keyes är ytterligare favorit just nu läser jag en Förtjusande man. Dom två sista i raden är nya författare för mig så det ska bli spännande att läsa dom ...

Jaja nog svamlat för mig sängen kallar och en förtjusande man ..hihi

söndag 15 augusti 2010

♥ You are my number 1 ♥

Hos JUGS denna vecka är det wild wild west tema. Min söta Brunte från Magnolia målad med distresser och aquaflow penseln , en rosett gjord av band och lite handklippt gräs.
Så enkelt så !

Egentligen borde jag göra julkort jag ligger ju efter men det här föll mig mer i smaken just nu *hihi*


With jugs this week There Is Wild Wild West theme. My sweet Brunte from Magnolia painted with distress and aqua-flow brush, a bow made of tape and little hand-cut grass.
It is as simple as!
Actually, I Should make Christmas cards "But this seemed more to the taste right now
* Hihi *

lördag 14 augusti 2010

♥ Lauras sketch #58 ♥

Här är mitt bidrag till 2S4Y denna vecka , monstret är ur klippt ur ett SassaFrass papper liksom bården. Cupcaken är en stämpel som är färglagt med promarkers och akvarell pennor . Var riktigt kul att göra !

Here is my contribution to 2S4Y this week, the monster is cut out from a Sassafrass paper and border to. Cupcaken is a label that is colored with watercolor pencils and promarkers. Hade fun while doing this card :)

torsdag 12 augusti 2010

♥ Fågelhus ♥

Hos Thats Just so Cute heter denna utmaning Extra Cute 11 Grönt ljus. Som titeln säger skall man skapa ett projekt i grönt. Mitt bidrag blir ett litet grönt fågelhus där en vit fågel byggt bo. Hon har spets på sin tak nock och rosknoppar utanför sin "dörr".

onsdag 11 augusti 2010

♥ Grattis Tilda ♥

Som snart fyller år mamma Sanna köpte detta kort till dig :) Har för första gången provat att skriva ut en digistamp. Kul med lite annat stämpeln kommer från http://createwithtlc-createwithtlc.blogspot.com/ det finns massor med fint där !!!

måndag 9 augusti 2010

♥ Julkort #5 ♥

Ligger liiiite efter med julkorten men här kommer i allafall ett. Stämpeln är från Crafters Companion och är färg lagtmed distresser och aquaflow pensel (finns hos Altheas Mix)
Några rosor och fransband , det fick räcka :)

söndag 8 augusti 2010

♥ Gratulationer på din dag ♥

Här är kortet jag började med till Scraplagrets Juli tävling men läste helt galet på färgerna upptäckte det när jag gjort bakgrunden och lite till och då var det försent :) Embossat lövet med blått embossingpulver . " Grenarna" till blommorna är metalltråd .

Loppisen igår gick inte så värst vidare bra. Det var marknad inne i Nyköping och det började regna redan efter en timme så min vinst efter att bordet var betalt blev inte så stor :) Men nu är det röjt och packat så det är bara på det igen.

fredag 6 augusti 2010

♥ Loppis fynd ♥



Jag älskar loppisar och eftersom jag är inne i en återvinnings fas passar det mig utmärkt ! Fynden ovan är 5 mönstrade och 10 cardstock papper , 2 böcker , ett ark med gamla spritkuponger och en liten psalmbok allt för 40:- , lagom eller hur ? Fyndade på en loppis i Nyköping

På vägen hem från marknaden i Malmköping i lördags passerade vi en loppis. Vår hålslagare hade gett upp så vi fyndade en ny , fina glasburkar att ha scrapsaker i , en pocket och en gammal almanacka allt för 60:-


Bäst av allt min fina tröja med sköldpaddor 10:- från loppis gatan i Malmköping den fina skylten på spiselkransen köpte vi på marknaden.

Ny ska jag sova för i morgon är det min tur att sälja sådant vi inte längre har nytta av på loppis

torsdag 5 augusti 2010

♥ Lycka ♥

Hos Just Us Girls är temat denna vecka bröllop , äntligen fick jag använda den fina klänningen jag har sparat för rätt tillfälle ♥ Har använt baksidan på ett Tilda papper även die cuten som texten står på kommer därifrån, bokstäverna är från mitt clearstamps ark med kors stygn bokstäver.

At Just Us Girls this week the theme is wedding. Finally I get to use the nice dress I have saved for the right moment ♥ Have used the back of a Tilda paper also the die cut is from Tilda , the letters in happiness (lycka )are from my clearstamps sheets with cross-stitch letters.

tisdag 3 augusti 2010

♥ Bokmärken ♥

Förra helgen var min Syster Yster och Annelie här. Jag får alltid en massa fint när dom dyker upp så jag gjorde varsitt bokmärke åt dom. Gissa vem som gillar rosa ??? Och vem som inte gör det :)

söndag 1 augusti 2010

♥ Before ...and after ♥

Under garderobsmontering ...snart är trådkorgarna ett minne blott! Vi målade alla väggar vita när vi flyttade hit för tapeterna var gräsliga.

I ett års tid har vi levt med våra kläder i 6 st trådbackar , äntligen har vi haft tid och ork att fixa till det ! Och fönsterväggen fick en ny fondtapet

T stora garderober täcker ena väggen - Min älskade skänk fick ny plats


Sängen fick en ny plats vid fönstret och den nya tapeten blev så bra !


Opps dom hänger visst lite snett så är det när man har bråttom ...

Detta har vi pysslat med i helgen , ja förutom att gå på marknad och några loppisar mer om det sedan. Veckans julkort får vänta tills i morgon :)