tisdag 29 juni 2010

♥ Dagens fynd ♥

Idag har jag varit uppe på jobbet och diskuterat framtida arbetsuppgifter och tider from den 28/6 skall jag jobba 25 %. Skall ett tag framöver hålla på med ett projekt inom företagets ISO 9001 certifieringskall bli spännande :) På vägen hem svängde jag in på myrorna i Skärholmen och fyndade en hissgardin för 40 :- till pysselrummet. Stod och höll i en på Åhlens i torsdags som kostade 300 :- dessutom var denna i en alldeles utomordentlig färg :)

Bjuder även på en bild av min för tillfället (hmm ) stökiga pyssel yta :)

söndag 27 juni 2010

¤ Skissedilla #65 ¤

Inspirerad av Monicas fina LO till Skissedilla #65 gjorde jag ett eget försök . Har tolkat skissen ganska fritt och även vridit den lite. Bilderna på mig har Jesper Karlström tagit i Häringe Slottspark. "Blomman" nere i högra hörnet är band som jag sytt stygn i ena kanten , dragit ihop och sytt ihop.

lördag 26 juni 2010

♥ Midsommar ♥

Vilket väder det var och vilken underbar dag. Syster kom och vi åkte en sväng till Midsommarfirandet, sedan blev det matje sill, grillad vildsvins file och annat gott och som grädde på moset jordgubbar och grädde så klart. Kvällen avslutades i festlokalen här på gården med musik & dartspel. Denna fina bukett fick vi av käraste syster visst är den vacker ?

fredag 25 juni 2010

♥ Bloggcandy hos JP Hobby ♥

JP Hobby har en generös bloggcandy i sin blogg. Jag hänger på , gör det du med :)

torsdag 24 juni 2010

Dan för ....

midsommar :) Slut som artist efter en tuff vecka men i morgon är det min favoritdag på året !
JP Hobby har haft CC som slutar idag tyvärr har jag inte hunnit med så många utmaningar men en var att man skulle skapa ett julkort utan julpapper och julstämpel. Har använt ett papper som jag inte riktigt vet vad det är , notpapper en gammal bild, spets och bling & cracklepaint

måndag 21 juni 2010

¤ Blåklint ¤


Hittade en kul utmaning hos Stellas. Man skulle skapa efter en bild på en vacker bukett och en skiss. Kortet tog jag 2008 då ängarna runt vägen till gården vi bodde på då var fulla med blåklint. Texten i "ramen" är Idas Sommarvisa. Den spelade vi på min mammas begravning , hon gick bort den 13 Juni 1999 och sommaren var på väg.

söndag 20 juni 2010

¤ Laugh , love , live ¤


Laugh , love , live det låter så enkelt men är ganska svårt ? Har distressat bakgrunden alltså inga mönster papper på detta kort :) Texten och bladen är Rubons , ett skrynklat gulnat blad från en bok och en stickers rosenknopp. Klocka och brads ur gömmorna och Kaiser pärlor på den fina fjärilen

torsdag 17 juni 2010

J♥M



Här kommer mitt tredje och sista bidrag till Altehasmix´s tävling på tema Kärlek. Har altrat två bokstäver från Panduro. Det är sambons och min första bokstav i våra namn . tanken är att dom ska hänga ovanför vår säng. Målade först bokstäverna vita och drog sedan över dom med ett tunt lager med färg och slipade lite. Rosorna är Rubons , bladen kommer från Altheas och sedan ett par blommor och varsin charm.

tisdag 15 juni 2010

♥ In loving memory ♥

Fortsätter med mina bidrag till Altheasmix tävling på tema kärlek. Fick en beställning på ett kondoleans kort till en nybliven änka. Mitt hjärta fylls med kärlek till dom som ej finns bland oss längre därför får detta bli mitt bidrag till kort kategorin. Websterpage papper i grunden , en bokmärks fjäril , liljor och rosor och spets jag är nöjd och beställaren blev väldigt rörd ♥

Insida och baksida

måndag 14 juni 2010

♥ Stolt ♥

Kära Mita på Altehasmix har en tävling på gång. Temat är kärlek och man kan delta i tre kategorier , här är mitt LO bidrag. Min sambo bestämde sig i våras efter mycket velande att starta eget efter 10 år som målare och jag är stolt och fylld av kärlek till honom ♥ Hjärtat pärlade vi tillsammans utan att han hade en aning om vad jag skulle ha det till :) Vingarna är grungeboard som jag målat med cracklepaint och sedan dragit svart chalk på.


Närbild på hjärtat

måndag 7 juni 2010

¤ Summer in Sweden ¤

Fortsätter med lite Sverige tema :) Hos JP hobby (som har en massa fint i butiken *tipsar* ) handlar Juni månads utmaning om att skapa i enbart Blått & Gult , man fick använda vitt och svart på mindre detaljer. Plockade fram en somrig Magnolia stämpel lite Maja Design papper och skapade. Älskar blått och gult så jag hade jättekul när jag gjorde det.

söndag 6 juni 2010

Du gamla du fria ...


Som en lite enfaldig patriot och diggare av Svenska traditioner hade jag gärna stått och vrålat vår nationalsång på Skansen idag , men istället har vi haft en hemma dag med hemsidesfix och sol. Inte att förglömma firande av min gamla trotjänare och vän. Hipp hipp hurra för Sandy idag 20 år gammal