måndag 31 maj 2010

¤ Kort från Scrapträffen ¤

Detta kort hade jag med mig halvfärdigt till träffen . Älskar nalle stämpeln han är så söt ♥
Den 15 maj var det scrap träff i Sparreholm inte så långt härifrån , det var
härliga MarithaAlteasmix som anordnade träffen. Det var väldigt välordnat och med en massa härliga människor. Hade också turen att vinna några utlottningar :)

Ett bara för att kort , visst e hatten läcker ?
Hoppas verkligen att det blir fler träffar och att jag har möjlighet att gå när så sker. Fick avbryta en sväng mitt på dagen för att ta ut hundar och så då sambon var i Norrland därmed fick jag också lämna ganska tidigt på kvällen.
Kort efter skiss till kortävlingen. Har haft dessa sheriff papper ett tag men inte vetat vad jag ska göra med dom. Blev ett lite maskulint kort som kan vara bra att ha :)
Fick 4 kort gjorde (Ett studentkort förutom dessa , men vågar inte visa det ännu då personen som ska få det ej har fått det än). Gjorde även två layouter som jag visar senare :)

söndag 30 maj 2010

¤ I sista minuten...

Efter lite strul så fick jag äntligen hyfsad ordning på bilden av min lo som jag liftat efter Cattis underbara LO härunder . Det är till hennes Bloggparty utmaning.


Cattis LO
Så här blev min Layout , inspirerades av formen runt och akrylfärgen och ja allt fast jag använde ett papper formad som en blomma och ritade streck runt . Sedan sprutade jag glimmer mist över det vita cardstocket. Blommorna har jag stansat ut med retro stansen sedan stämplat på dom och även sprutat dom med glimmer mist. Vingarna är chipboard jag målat med cracklepaint. Det var så kul att lifta Cattis LO :)

Min LO

lördag 29 maj 2010

¤ Mera bloggparty -- ¤

Kan inte påstå att vädret är det bästa , för en stund sedan haglade det så det stod härliga till ;( Så jag bloggar vidare med ännu ett bidrag till AOS Bloggparty ! Denna utmaning hittade jag hos Tesa man skulle inspireras av den
härliga bilden nedan.
Kom direkt att tänka på grodor av någon anledning älskar färgerna i bilden mina blev dock något dovare denna gång. Skar ut grodorna med skalpell ur ett websterpapper som jag hade en bit kvar i spilllådan , övriga pappersbitar också från spillet. Tänkte försöka bli bättre på att använda spillbitar innan dom svämmar över :) Stänket på kortet kommer sig av att jag inspirerad av Monica skulle använda min pearlmaker , men den hade torkat ihop så när jag tryckte kom det en splach fick då splacha lite till för att få det jämnt :) Har inte kommit på någon text ännu så lämnade det blankt tills vidare.

¤ Pysseltagen Majutmaning ¤

Ett morsdag kort i rött & turkost med en twist 1-2-3 utmaning det skulle finnas 1 pin ,2 knappar , 3 rosor . Här finns pysseltagen .Så här blev mitt bidrag till min "mamma" min älskade syster som många gånger fått ställa upp då våran mamma sedan många år nu finns i himlen.

fredag 28 maj 2010

¤ Bloggparty bidrag ¤

AOS bloggparty pågår till och med 30 maj . Och inne hos Tette med världens snyggaste design på bloggen *avis* (dessutom gör hon superfina kort och grejer ) hittade jag denna utmaning . Man skulle skapa ett alster där dom framträdande färgerna är rött och vitt . Jag gjorde ett kort och det var kul :)

Igår var jag och hälsade på syster yster. Så det hans inte med något inlägg men det lär bli flera idag i stället då jag har ett par bloggpartybidrag att visa. Dessa påskort fick jag gjort till påsken men dom kom inte iväg till någon så jag får väll spara dom till nästa påsk ? Älskar min fina kanin han e så söt :)

tisdag 25 maj 2010

¤ Regnet det bara faller ner.... ¤

Hade tänkt fota mina senaste alster men tji nej , det har öst ner hela dagen. Fick plocka in min gamla Pålle för han frös ;( Har fått lite städat vilket inte är helt fel men blir så attans trött bara. Här kommer i alla fall ett kort som min granne och kära vän fick när hon fyllde 30 i mars.

söndag 23 maj 2010

Yster 50 :)

Igår var vi ute och grejade hela dagen , blir så himla trött fort bara. Orkar inte så mycket längre men det var strålande sol och varmt i alla fall, vilket det inte har varit idag ;( I Januari fyllde min syster 50 år gjorde ett album till henne , en resa genom hennes liv i lite bilder och text.

Kram Jes

torsdag 20 maj 2010

Sorry ♥

Long time no inlägg kanske man ska säga :( men livet kom helt enkelt ifatt mig, för många sörjda nära och kära , stress och en tuff vinter gjorde att jag kraschade helt enkelt. Eller som min chef säger jag har brutit vingarna. Men jag läker sakta men säkert. Har inte haft lust med någonting förutom mitt kära Farmville på Facebook men nu är jag lite på G igen detta kort gjorde jag för typ hundra år sedan , älskar stämpeln med den ryska dockan. Kommer tillbaka snart igen det lovar jag för jag har faktiskt mer att visa !
Kram Jes