torsdag 24 december 2009

{ Rudolf med bruna mulen ...}

Innan matte åkte till jobbet var vi ute på julklapps utdelning. Grannen flickor fick rida en sväng på Rudolf ♥
God Jul allihoppa / Kram Jes





tisdag 22 december 2009

{ Ho ho ..}

Jag lever ...bara så ni vet. Det har varit tyst här men dagarna bara går och inget hinns med känns det som. Pysslat har jag inte gjort sedan tja när jag gjorde detta lilla kort för ett par veckor sedan. Det är bilar som strular, snö i massor som gjort att dagarna på jobbet förra veckan blev väldigt långa mm. Jag går på och jobbar på julafton så nu håller jag som bäst på att förbereda för våran julafton som blir i morgon när älsklingen kommit hem från jobbet. Önskar er alla en riktigt God Jul och hoppas på att ha lite pyssel att visa efter nyår.
♥♥♥ / Jes

tisdag 15 december 2009

{ Jingel Bells.... }

Nu faller snön ymnigt här utanför jobbet och dom har lovat 10 cm snö och kallt fram till jul :)
Bjuder på en bild på min "Nissa" underbara älskade Skrållhund.

lördag 12 december 2009

{ Dagarna går }


Usch vad tiden springer iväg. Jobbar igen och det känns som jag inte hinner med någonting. Nu börjar i alla fall kylan komma och hoppas att snön är på väg också. Denna kotte han jag dock med i veckan då jag var ledig , beskrivningen finns hos Scraptorget. Visst e den söt ?

tisdag 8 december 2009

{ Trötter }



Hu vad jag är trött , skulle kunna sova dagarna igenom om jag kunde. Är så sliten. Idag har jag fått lite pysslat men det får jag visa senare för nu går det inte att fota. Denna söta lilla tetra ask gjorde jag till ännu en av Brunkullans tävlingar förra veckan . Är superlätta att göra.


Så här såg det ut i vårt vardagrums fönster i Söndags , nu väntar vi bara på snön . Är så less på allt detta regn och all lera. Ihop om en bättre dag i morgon

Kram ♥♥♥

söndag 6 december 2009

{ 2:a Advent }

Älsklingen dricker kaffe i gamla stallet på Tullgarn ♥

I går var det jul marknad Tullgarns Slott i ihållande spöregn , tur att det var inomhus. Det fanns inte så mycket att titta på men lite Enbärsmust, korv, ost & senap blev det iallafall, regnet har fortsatt idag men här inne i vårt lilla stuga är det varmt och gott och julstämningen börjar komma så smått.
Denna layout gjorde jag till en av Brunkullans tävlingar, man skulle skapa efter Tettiz skiss. min handlar om min fake amaryllis :) Eftersom jag alltid glömmer att plantera så står denna fin år efter år ♥

fredag 4 december 2009

{ Hello }

Förstår inte var dagarna tar vägen ? Allt snurrar på i en faslig fart. Har jobbat en vecka första riktiga lediga dagen idag med handling , städning osv . För även en kamp mot jättehjorten (vi kan kalla honom Börje ) som förstör stängsel och äter upp hästarnas hösilage.

Gjorde ett gratis kort i förra veckan i mina favvofärger lånade Gelas Wellpapp apparat till som mönstrade papprena , riktig läcker effekt blev det :)

I morgon bär det av på Julmarknad , skönt att få koppla av en stund och gå på marknaden och kika och kanske ta en glögg ♥