söndag 27 september 2009

{ Dopkort }


Jag har varit en usel pysslare i helgen , har haft massor att göra helt enkelt och inte haft någon ro att sitta ner.
Idag fick jag dock ihop detta kort , en beställning från en kollega till en liten tjej som ska döpas på Lördag. Sett sådan här kort någonstans på nätet för ett tag sedan men nu gjorde jag en egen mall .

fredag 25 september 2009

{ Lilla Gubben ?? }




Min häst stod trodde han skulle få komma in i huset idag . Vet inte vad det är med honom han har gnäggat så fort han har sett mig och vill helst sitta i knät. Tror att älgen som härjar här omkring har skrämt honom lite.

Stackers Simba ♥


torsdag 24 september 2009

{ Sukkersött # 53 }



Jag har altrat en enkel anteckningsbok !

Veckans uppdrag hos Sukkersött : Så er det tid for neste ukes utfordring, som er å dekorere en notatbok! Finn en enkel notatbok og gjør den personlig ved å dekorere den selv! Enkelt & greit - MEN det er ikke lov å bruke Bind-It-All på denne utfordringa! Her er gjenbruk litt av poenget - og som vanlig trør DesignTeamet til med litt inspirasjon til dere :)


Denna lilla boken köpte Syster Yster och jag när vi var på Altehas Mix. Det är samma typ som adressboken jag gjorde till Yster tidigare. Men denna har vanliga linjerade blad. Har använt lite nya brads som man stoppar halvpärlor i och en ram med tillhörande Kamelia dam, dom är ursnygga ! I Boken skall jag skriva in allas födelsedagar då jag har en förmåga att glömma bort dom .

onsdag 23 september 2009

{ Fast }


Jag skullen aldrig aldrig skaffa facebook , men min granne på jobbet spelade ett spel som bara visade sig finnas där. Jag är fast dömd till ett liv att skörda ♥

tisdag 22 september 2009

{ Glittrigt Bloggparty Bidrag }


Hos Tette hittar ni ännu en bloggparty tävling. Här skall man skapa efter en sketch och det skall även glittra om alstret. Jag har använt ett av K&C Companys fina papper som glittar , glittrande pärlfloss & stickles runt dom små spelkorten. Kortet är ett beställningskort till Rafeda som fyller 36 .. Stort grattis

söndag 20 september 2009

{ Winterfun - Bloggparty }

Ett härligt gäng har ordnat bloggparty och en av dem är Cattis som bjuder på en jättefin skiss.
Jag som har svårt att få med flera foton på layouterna hade massor med nytta av den. Jag vände och vred lite på den. Har fått med några av våra voffar när dom lekte i snön förra vintern ♥

fredag 18 september 2009

{ Thats just so cute #1 }

Jag hittade en ny utmanings blogg som heter Thats Just so cute :) Självklart måste jag vara med i deras första utmaning , med adressboken jag altrade till min syster.

Utmaning 1# heter Pretty in pink och lyder : Her står det fritt tl och tolka oppgaven som du vil. Et rosa kort, en rosa LO, eller hva med en liten gaveeske ? Kan tenkes du hater rosa, og vil lage en ironisk vri på oppgaven ? Du står fritt til å la kreativiteten blomstre.

Självklart måste jag vara med i deras första utmaning, med adressboken jag altrade åt min syster !! Den är rooosa och syster yster har själv köpt adressboken och pappren hos Altheas Mix

torsdag 17 september 2009

{ 2S4Y Kazan #35 }


Här är mitt bidrag till 2S4Y Kazan sketch #35 denna vecka. Gillade denna sketch jättemycket. Vände och vred lite på den bara. Det är till min systerson Mattias som fyller år på Söndag.
Here is my contribution to 2S4Y Kazan sketch #35 this week. Liked this sketch very much. Turned and twist the sketch a little bit. Made this card to my nephev Mattias. He has his Birthay on Sunday.

onsdag 16 september 2009

{ Sukkersött #52 }

Lag en konvolutt/mappekort med ett tilhørende kort eller 2 tags i tema jul. Så lyder veckans utmaning hos Sukkersött denna gång. Vinsten denna vecka är ett underbart paket från Inkido. Älskar deras grejer, det prickiga blå pappret kommer från dom och heter Julprick blå.

Kunde inte låta bli att göra två tags också

{ Buuu... }

Borta i det stora landet i väst (USA) är det full fart på Hallowen kortmakeriet. Här hemma firar vi kanske inte på samma sätt men jag fick ändå lust att göra ett bu kort när jag hittade papper som jag fått i något kit för längesedan. Döskallen har jag klippt ut (har använt det som blev kvar från Grungeboard figurerna som mall.

tisdag 15 september 2009

{ Ho Ho ... }

Här är det lite tomt. Ska säga att jag gjort ett par saker dom senaste dagarna. Men när jag tittade på det idag vara jag inte nöjd med något. Så är det ibland.




Nu ikväll har jag dock gjort två saker jag är nöjd med så dom får ni se i morgon ♥


Bjuder på en bild på våran Loke & kissen istället .
Visst e dom söta ♥♥♥

söndag 13 september 2009

{ Grattis i massor }

Så nu börjar datorn att likna en dator igen :) Här hemma styckar vi älg för fullt och till middag idag blir det älgstek *mums*. Några killar har fyllt år i helgen ....

Först ut är min bror Micke som fick ett kort i höstfärger och med Dr Ninas Bengt på ♥

Sedan ett beställnings kort från Syster Yster till en annan Mikael som fyller 18 och gillar svart , vitt & kornblått !

lördag 12 september 2009

{ 2S4Y Lauras #34 }


Den här sketchen är jättefin men jag hade problem med den :) Den ville sig inte riktigt och jag har några halvfärdiga kort ligger här hemma. Men detta blev jag nöjd med ♥

Jag har haft jätte problem med datorn , den har stängt av sig när man kopplar upp sig på Internet, har nu formaterat om den och installerat Vista på nytt. Har dock inte hunnit installera photoshop så ni får hålla tillgodo med denna bild så länge.

Älsklingen kom hem från älgjakten idag !! Så imorgon skall vi stycka köttet , mums det ska bli så gott att äta älgkött igen för det har varit slut ett tag



This sketch by Laura is very nice, but I had problems with it:) and I have some unfinished card here at home. But this card with the owl, I was pleased with ♥

I have had huge problems with the computer, it shut down when it connects to the Internet, have now reformatted it and installed Vista again. Have not had time to install the photoshop so can you put up with this image so long ?

My darling got back from elk hunting today! So now I want to spent some time whit him.

{ Dator Haveri }

Har inte haft tillgång till Internet på två dagar på grund av datorhaveri.
Jag är snart tillbaka med en större uppdatering
Kram Jes

onsdag 9 september 2009

{ 2S4Y Bonus Sketch }


Jag har gjort ett julkort :) Så nu har jag två ! Har gjort detta efter Bonus Sketchen på 2S4Y som
Latisha gjort. Har följt skissen ganska exakt.

Har fortfarande huvudvärk och känner mig matt så inga roliga nyheter på den fronten inte. Hoppas ni andra håller er friska och krya ♥

I have made a Christmas card:) So now I have two! Have done this after the bonus sketchs at 2S4Y as Latisha has done. I have followed the sketch quite closely. Still have headaches and feel like a carpet so no funny news on this front. Hope the rest of you keep you healthy ♥

tisdag 8 september 2009

{ Sukkersött #51 Andra försöket}


Jag hade tydligen inte läst reglerna ordentligt *skäms* så här kommer mitt andra försök till Sukkersötts utmaning #51. Denna gång har jag använt tre motivstämplar har bytt ut texten mot en fjäril jag använt två ggr. Fjärilarna har fått Glossy Accent på sig och skumnyckelpigan prickar av stickles.


Har ont i huvudet för 4:e dagen på raken , snorar och hostar. Jag vill bli frisk ...nu på en gång tack !

måndag 7 september 2009

{ Sukkersött #51 }

Veckans utmaning hos Sukkersött är :
Denne gangen kommer vi med en litt vrien oppgave til dere; temaet er maskering, og vi vil at dere skal maskère sammen minst 3 stempelmotiv.

Jag har maskat samman Magnolias trägunga, Tilda och en del av ett stämpel med ett brev . Första gången jag lyckades någorlunda med detta och det gick bättre efter att ha läst Anitas tutorial.
Jag har även sytt med maskin på kortet , även det första gången. Men maskinen ville inte som jag , tråden gick av och ja det blev lite charmigt fult eller så :=)


Idag har sambon skjutit älg för vår Jämthunds tik Tyra för första gången ! Skönt att det äntligen blev så , då dom haft lite otur tidigare. Jag snorar vidare med ont i halsen och huvudvärk :(

söndag 6 september 2009

{ Yster besök }

Kissen Svart tackar Moster för godiset ♥


Idag har syster yster varit på besök. Vi har fikat , gått promenad med hundarna & tittat förbi en sväng hos Mita på Altheas Mix där fanns som vanligt massor av godis och jag fick med mig en påse gott & blandat av Yster ♥ . Hundarna älskar när "moster" kommer på besök och nu sover dom gott. Jag har därimot jätteont i halsen & feber , inte kul ska ta en alvedon och försöka sova lite.

lördag 5 september 2009

{ 2S4Y Kazan´s Sketch #34 }

Här kommer mitt bidrag till 2 Sketches 4 You denna vecka. Kazan har gjort en super skiss som jag föll för. Har inspirerats av min byrå när jag gjorde detta kort. Älskar papprena som jag fått av min vän Bella ! Blomman i mitten har jag gjort själv av papper en charm och en brad i mitten.
Here is my card to 2 Sketches 4 You this week. Kazan has done a super sketch that I fell for. I was inspired by my chest when I made this card. Love the papers given to me by my friend, Bella! The flower in the middle, I made myself of of paper and a brad in the middle.

Min byrå ! My chest !

Närbild på blomman. Close up on the flower

{ Album - Love ♥ }




Jag har bundit ihop albumet med snöre, pompom band, spets och band.

Jag klädde detta Love album med papper förra hösten. Jag ville göra det med bilder av min älskling, en insåg att jag inte hade några bra. I sommar har jag tagit några så nu är det klart ! Papprena är underbara en del är Prima andra kommer jag inte ihåg tillverkaren på. Dom är så fina i sig så jag har inte använt så mycket dekorationer

Nyckeln är grungeboard som jag stämplat och sedan embossat med Distress powder - Valnut stain


Stämplat en ram runt fotot med en prima stämpel , spets och Adornit bokstäver

En grungeboard swirl som jag målat med vit Cracklepaint


En hattnål med pärlor och spets , en knapp med natursnöre.


Små rosor, en fjärils charm texten kommer från My minds eye. Pärlfloss runt fotot


Baksidan som inte är riktigt klar

{ Tebaxs }

Åter hemma !

Jag har gått en UGL - Utveckling Grupp Ledare.

Ni som gått den vet att den är ganska tuff , långa dagar och ibland ganska

omvälvande för ditt inre , många aha upplevelser och andra saker händer i ditt sinne.

Har fortfarande inte riktigt landat men är på god väg.

Älsklingen åkte till Norrland i morse , han ska jaga älg en vecka.

Jag ska vila och göra det jag känner för !