fredag 31 juli 2009

{ Du rockar }

Idag har det mesta som gått snett gått snett. Ett stycke bluff faktura till mitt företag , en tappad sko på unghästen med mera. Men strunt i det. Pyssla har jag inte hunnit göra .Detta kort gjorde jag hos grannen i förra veckan, hon har köpt en sådandär väska man kan göra olika sorters kort , kuvert mm med. Jätteskoj !

torsdag 30 juli 2009

{ En påse gott & blandat }

Det är vad jag brukar komma hem med när jag varit hos Syster Yster, denna gång innehöll några lånade ljudböcker , en snodd Baileys mm plus en stor påse med band, spets , tygbitar och annat som gjort för att skapa med. Den hade snälla Annelie plockat ihop. Är så sugen på att få skapa lite nu ♥

tisdag 28 juli 2009

{ Rosor så röda }


Utanför vårt köksfönster fanns när vi flyttade in fyra stycken väldigt ledsna och inte allt så vackra rosenbuskar. Nu står dom i full blom och är så vackra. Ramen till fotot kommer från Maybemej

måndag 27 juli 2009

{ Ho Ho }

Här är lite kletigt & kvalmigt ochsäkert åska på väg. Igår pysslade jag ihop detta Ugly kort. Älskar ugglor dom är underbara ♥

söndag 26 juli 2009

{ Kräftskiva }





Igår var vi på party hos grannarna , det innehöll massor med kräftor , annan god mat , lite alkohol och trevligt sällskap bjuder på bilderna från den tidigare delen av kvällen (Dom andra får ni nog se scrappade för dom är ganska roliga )

{ Skisstävling hos Leamon }

Hittade en jättefin skiss inne hos Leamon (besök gärna hennes blogg för där finns massor med inspiration) som jag inspirererades av.


Leamons skiss

Jag vände dock på skissen och tolkade den lite fritt. Så här blev resultatet. Det är Loke som stått modell denna gång. Han kallas för snoken för han har en förmåga att nocka folk med sin nos och sitt huvud.


Min tolkning

fredag 24 juli 2009

{ Ze you }


Här kommer ett kort jag gjorde igår, vi har sååå trevligt när vi scrappar vi grannar ♥
Det superhäftiga Zebra pappret fick jag av Syster Yster liksom den lilla stämpeln som jag stämplat en liten "bård" med

onsdag 22 juli 2009

{ Besök i stugan }

Idag har käraste yster & Annelie varit här och hälsat på. Vi har busat med hundarna , gått en promenad till sjön, ätit god mat som syster hade med sig. Fick dessutom en påse blandat gottis bestående av scrappsaker och sedan vart dom bryskt hemkörda för att jag skulle åka en sväng med grannarna till Altheas Mix i Sparreholm för att kika på scrapsaker. En påse gott & blandat blev det därifrån också . En perfekt dag alltså ♥

Här är två av korten jag gjorde hos grannarna när vi pysslade i helgen som var. Det ena följde med yster hem .


tisdag 21 juli 2009

{ Kaos korten }

Nu borde alla tre KAOS korten landat i mottagarnas brevlådor. Jag vet att det är semester tider och ett par är inte hemma, så hoppas dom inte tjuvkikar här på bloggen ;)
Först ut är Alexandras - Scraprookies kort . Lite Sassafrass, lite my litttle shoebox och annat sött till en underbar tjej med världens sötaste lilla dotter

Lindas - Knorrigts kort. Denna kreativa , färgsprakande tjej med världens gulligaste mops fick ett kort med lite tuffare färger. Dekos från Prima och Skrållans koppel bland annat :)


Evelina - Wihs kort. Till denna fyndiga, kreativa och supersnälla tjej har jag gjort ett kort med papper från Rougedegarance , papper från en fransk pocket och spets med mera.

Hoppas ni gillar dom tjejer och tack för att ni förgyller mina dagar ♥♥♥

måndag 20 juli 2009

{ Malin }

Malin är min lilla Gosehund som min syster vann på Gröna Lund för länge länge sedan ( ca 29 år ). Nu bor hon på min fina skänk tillsammans kaninen från Bukowski döpt till just det . Bukowski ♥

Både Lördag & Söndag kväll scrappade jag med grannarna gjorde några kort och sedan denna LO. Ville ha den lite gammaldags romantisk då jag tyckte det passade bra till kortet. Dessutom är verkligen Malin en av mina största kärlekar hon har följt mig överallt i 29 år ♥

Hittade dessutom en passande tävling när jag surfade in hos Camilla. Temat är Romantik då Camilla och mannen firar 14 år tillsammans. Titta gärna in till Camilla hon bjuder på en massa fina alster och ger massor av inspiration

söndag 19 juli 2009

{ Gäst DT Handstämplat }


Nu ligger mina alster uppe på Handstämplats blogg , här ovan ser ni ett av korten jag gjorde. Dom andra ser ni här.

fredag 17 juli 2009

{ Solo }

Bidrag till Stellas tävling Sunnydays - Kortskissen




Sambon har åkt till Norrland för att röja pass inför höstens jakt. Kvar hemma är jag och alla djuren. Har varit jättevarmt här idag så jag har inte orkat göra så mycket. Har fixat klart mina KAOS kort och lagt dom på brevlådan iallafall. Imorgon ska jag småpyssla lite här hemma.

onsdag 15 juli 2009

{ Kaos }

För ett tag sedan fick jag en KAOS award från Scraprookie http://teamjes.blogspot.com/2009/06/kaos.html

Nu är det stor tid att välja ut vem som skall få mina tre awarder

KAOS (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje) - En levande logga som sänds till någon man uppskattar. Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. På dessa ska ens egen stil eller specialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:- Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje- Skaparens eget namn- Storlek: 10x15cm.Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man fysiskt kan spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

Den första går direkt tillbaka till Scraprookie
Dina alster talar till mitt hjärta. Dom är fulla med liv på ett mycket sött sätt.
Dom gulliga Sassafrass alstrena med Bella är outstanding . Dessutom tar du dig alltid tid
att kommentera med vänliga ord . Tack för att du finns

Min andra award går till ♥ Knorrigt ♥
Jag har varit ett stort fan av Linda ända sedan jag började Scrappa. Kikar gärna in i din blogg då och då (Men har varit väldigt dålig på att kommentera] . Älskardom färgrika snygga alster som visar prov på stor kreativitet .

Min tredje award går till ♥ Wih ♥
Wih var en av dom första jag hittade på nätet när jag började scrappa. Med sina läckra alster med fyndiga titlar sporrade hon mig till att börja scrappa på riktigt.

Maila era adresser till mig på kontakt@hastit.se så får ni varsin award i brevlådan.

tisdag 14 juli 2009

{ Photoshopping }

Foto : Älsklingen
Foto : Jag
Har suttit på jobbet och har försökt lära mig lite redigering i Photoshop, kom på att det finns få bilder på mig nu för tiden och ännu färre som är bra. Tycker detta kort som Micke tog häromdagen blev helt okej och passar på att visa det. Inte heller på älsklingen finns det så mycket kort så håll tillgodo.

söndag 12 juli 2009

{ Tyra ♥ Moster }

Tyra älskar moster
Tyra och dom andra vovvarna längtar tills moster kommer och busar nästa gång ♥♥♥

lördag 11 juli 2009

{ Layouter }




Här kommer dom tre layouter jag gjorde hemma hos grannen i Onsdags. Dok är gjorda till Stellas tävling Sunnydays. Vet inte om jag är helt nöjd, var lite svårt att komma igång efter en tid utan pysslandet.

fredag 10 juli 2009

{ Tillbaka på jobbet }

Hm tillbaka på jobbet , blandade känslor. Lite åter till det normala. Internet som fungerar ( om man nu hinner surfa ) mm

På gården bor det två permanentboende familjer till förutom vi och ägarna. Gick över i Onsdags för att göra rätt för mig. Köpte en jätteboll till Simba att ha i hagen av Bella av den ena tjejen heter. Satt och pratade lite. Kom fram till att både Bella & den andra tjejen Angela som hon heter håller på med Scrapbooking. Yippe på ren Svenska ;) Så i onsdags kväll/natt scrappade vi för fulla muggar. Har tyvärr inte hunnit fota då det regnat både på diagonalen & horinsontalen det senaste dygnet och varit jättedåligt ljus.


Men därimot hittade jag denna lilla loppa i Soffan här om dan , syns det på uppsynen att hon inte får vara där ? Kisse därimot får det :)

tisdag 7 juli 2009

{ Altrad klocka }

Tröttnade lite på köksklockans utseende och fick för mig att ge den ett nytt utseende !


Klocka före....
och efter ....
Använde Rougedegarance papper från serien les Gourmandies lite pärlfloss och lite band som jag knöt som en rosett. Till siffror använde jag rubons från Scrapworks.

måndag 6 juli 2009

{ Det går inte fort .... }

Att blogga från mobilt bredband med dålig täckning eller att bli helt klara med att göra stugan fin efter flytten. För stuga är det :) 60 kvm och den kallas Grindstugan (tur är kanske det med tanke på att det är det gamla svinstallet vi bor i hihi). Här kommer i alla fall två lite röriga bilder från förra veckan

Köket
Vardagsrum med utslagen hund och Sambo
Nu ska vi se om jag inte kan pyssla lite , har inte riktigt fått till pysselhörnan som jag vill. Men det blir kanon i sinomtid
Hugs ♥ Jessica

fredag 3 juli 2009

{ Tillbaka }

Hej alla , nu är jag tillbaka. Hjälpligt i allafall. Telia kom på efter 2,5 månad att dom inte kan leverera bredband till oss , så nu sitter jag med sambons mobila bredband som dock inte är allt för snabbt.


Flytten på lördagen gick snabbt och smidigt på 4 timmar var allt inpackat , hitkört och upppackat. Tack alla som var med ♥.


Jag ägnade tre dagar till att skura ur vårat gamla hus medans älsklingen och hans pappa har röjt , byggt staket & hundgård man känner knappt igen sig här (bilder kommer ) . Kök och vardagsrum är i stort sett klart , värre är det med sovrummen men det löser sig med tiden.
Något som prioriterades var att få klar hästarnas stora hage så vi kunde släppa som där. Här är lyckliga hästar på Lördagskvällen !!

Återkommer med mer bilder så fort jag hinner !

Kram Jessica ♥