söndag 31 maj 2009

{ Kom ihåg + Reflektioner }

Mitt minne är inte vad det borde . Kom ihåg till mig själv
O.S.A Till begravningen senast 4/6- Färdig !! (Tack Internet)
♥ Blommor till dito - Kan man ta med sig en sommaräng ? För det vet jag skulle ha uppskattats
¤ Göra klart ett beställningskort till på Onsdag - Färdig !!
¤ Plocka ögonbrynen - Såg ut som en Gorilla när jag tittade mig i backspegeln i bilen på väg till jobbet - Färdig Tack Sanna !!
¤ Färga håret - Dom grå har förökat sig sen sist jag tittade
¤ Ringa den (förhoppningsvis) nya hovslagaren och boka tid - Klart (29/7 Kl 13:00 )
¤ Ringa Hösilage leverantören och boka
¤ Göra upp en planlista inför flytten
¤ Uppdatera Hemsidan Körklubben -Klart
¤ Göra ett studentkort - Klart
¤ Göra klart DT uppdraget för Juli

lördag 30 maj 2009

{ Gammal skåpmat + Gäst DT uppdrag}


Nej jag har inte producerat något i pysselrummet. Men dessa kort är inte visade tidigare i allafall. Dom var till en DT ansökan hos Handstämplat. Fick ett gulligt mail tillbaka om att jag skall få vara gäst DT Juli & November iallafall . Tjoho


Till ansökningen skulle man göra 5 st kort . Tre av dessa skulle vara med samma stämpel men med olika tekniker. Jag valde att använda Magnolias Brunte



Här är Brunte målad med distresser


Här jag embossat man och svans med clear embossing , dom svarta prickarna och hovarna är embossade i svart


Här är Brunte målad med Pro Markers

Sedan skulle man göra ett kort utan stämplar . Jag har använt ett chipboardhus från Pink Paislee. Bakgrunden är uppbyggd av mönstrat + enfärgat papper . Klippte ut ett moln från vit cardstock som jag sedan chalkade . Solen är ur klippt från ett mönsterpapper.

Det sista kortet skulle vara annorlunda , jag valde att göra ett "Toa-Rulle" kort , tyvärr har jag inte bilden kvar :)

fredag 29 maj 2009

{ Nostalgi }

Igår var en tung dag på många sätt, ett ögonblick av insikt att någon inte kommer tillbaka och en och en visit hos mina föräldrar på kyrkogården. Men också lite glädje i all sorg , vi tittade på videofilmer från svunna tider. Här ovan är mitt dockskåp som fick komma fram ur syster ysters garage härligt 70-taligt. Det skall få en makeover när tid finns ..det lovar jag !

torsdag 28 maj 2009

{ Tapeter }




Jag är helt kär i dessa tapeter från Intrade collection Pip.
Dom kommer bli perfekt i nya huset

onsdag 27 maj 2009

{ Beställningskort }

Här är ett kort i format 30x15 som jag gjort till en tjej som fyller 18 år, som gillar rött & svart plus att det inte skulle vara så gulligt . Är ganska nöjd faktiskt :)

tisdag 26 maj 2009

{ Hänt extra }

Här är mitt bidrag till sista deltävlingen av sju i Stellas Scrapjakt, denna gång skulle man scrappa sig själv som omslagsmodell. Min LO blev en lift av tidningen hänt extra :) Bilderna är från min tid som hobbymodell för fem år sedan , tänk om man såg ut så nu ?

Idag har jag och Skråll varit hos syster yster , vi tog en promenad i det varma vädret och fikade en stund. Nu håller jag på att ladda min nya "lyssna" (Mp3) som jag fått av sambon , hurra !!

måndag 25 maj 2009

{ Nybadad }

Nybadad sur hund vill ringa hundombudsmannen :)
Det är hemskt att bli ren säger skrållan till senaste nummret av Hundnytt !!!

{ Mera fölis }

Är hon inte underbar ?
(Klicka på bilden för att se den större )

söndag 24 maj 2009

{ En bra dag }

Min målare

Idag har vi lämpad av en hästtransport fylld med förråds grejer på nya stället. Älsklingen har målat klart på övre etaget så nu är det vitt & snyggt . Jag har roat mig med att skura badrum och köksskåp tills städattiraljerna jag hade med mig tog slut. Kan säga att det inte var ut städat för 5-öre vilket våra hyresvärdar har lovat att kompensera oss för . Har rätt ont i överarmarna nu kan jag säga.

lördag 23 maj 2009

{ Gott & Blandat }

Jag skulle egentligen åkt på pysselträff i Enköping idag men jag är ganska glad att jag lät bli , trots att jag betalt och allt, kommande flytten min och det ofattbara som hänt. Gjorde att jag hellre tog en dag med mina nära och kära. Älsklingen och jag har packat transporten med förrådsgrejer som skall köras ner till nya stället imorgon , hälsat på min syster och grabbarna en sväng & varit förbi vännen Sanna på lite party. Fick ett kort pysslat till henne också. Yster fick ett också men det kan jag inte visa riktigt ännu. Känner mig lite otillräcklig men jag hoppas ni alla vet att jag finns här för er ?

fredag 22 maj 2009

{ Ny }

I morse klockan sju när jag fodrade hästarna hörde jag smackande ljud och titta vad som stod alldeles nyfödd i boxen ....

Det var Railas sto Magina som fått sin unge och allt har gått jättebra !!

Ute på första promenaden , det är en väldigt självständig unge som ville gå sin egen väg

Hej då nu går jag .... ett fint litet stoföl som inte ännu fått något namn

onsdag 20 maj 2009

{ Good Friends }

Sanna är en god vän hon ställer upp så jag får skrika av mig :) Och vacker är hon också !!!)
Bara en natt att jobba kvar snart. Slutar klockan sju för att åka hem och möta upp hovslagaren blir inte många timma sömn idag , men det får gå. Credits för LO:n kommer ikväll

tisdag 19 maj 2009

{ Fågelbur }

Hade beställt en jättefin fågelbur för nästan inga pengar alls, tyvärr var dom slut. Får börja spara för dom kostar en slant denna finns hos Fridas Gård och kostar 999:- , den är jättevacker och skulle göra sig fint i vårat nya hus.

Annars har livet sin gilla gång, jag jobbar natt och har två dagar av sju kvar snart. Det är nu strax en månad tills vi flyttar och det skall bli underbart när allt är klart. Pratar med min syster varje dag, ringer min sambo hundra gånger om dan. Har ett behov att vara nära min familj just nu.

måndag 18 maj 2009

{ Doggystyle }

Här kommer mitt bidrag till Stellas scrapjakt Deltävling 6. Kriterierna denna vecka var
¤ Något från köket (Tejp i hörnen på fotografiet, srämplat med glas )
¤ Något från badrummet ( Kajal som jag smetat ut med en tops)
¤ Något från handväskan /jackfickan (Ståltråd som jag gjort taggtråd av/ Bentag från ett koppel

fredag 15 maj 2009

{ Svinstian }

Livet går vidare även om man inte tror att det är sant , om en och en halv månad flyttar vi till "Svinstian". Förr i tiden bodde grisarna i huset vi nu skall bo i. Det har också fått ett nytt namn och kallas nu Grindstugan. Detta var mitt bidrag till Stellas Scrapjakt deltävling 5 som handlade om 1800- talet !

torsdag 14 maj 2009

{ Ett hål i mitt hjärta }

Finns det en gud har han bestämt sig för att straffa mig och min familj. Jag är ledsen , arg förbannad och frustrerad. För tio år sedan gick min mamma bort , för snart två sedan min pappa. Nu har jag förlorat en mycket omtyckt & älskad familjemedlem igen. Min syster har förlorat sin man, hennes två barn sin far & det gör så ont i mitt hjärta. Jag vet inte vad jag ska göra ,ena sekunden var han där andra inte. Det hända utan förvarning och chocken ligger som en dimma över oss. Jag biter ihop min syster och hennes barn behöver mig. Helst av allt vill jag bara skrika, vad f¤n har jag / vi gjort för ont ??
LOVA Mig : Ta hand om era nära och kära ♥♥

onsdag 13 maj 2009

{ Tjingeling }

Fortsätter med min "gulliga" beställningskort. Detta är dessutom urdåligt fotat skall de om jag kan fota om. Är extremt trött har varit en hektisk ledig vecka. Det blir nog till att försöka sova lite på dagen morgon , då jag ska jobba natt en vecka.
Tjingeling ♥

tisdag 12 maj 2009

{ Lite mer tävling }

Myamia har en jubileumstävling i sin blogg. Jag har många gånger varit där och smugit och hittat massor med inspiration så också denna gång . Här är mina bidrag


Här har jag valt att lifta detta kort http://myamias.blogspot.com/2009/03/hej.html det såg så himla kul ut att använda en mall, och sedan spruta med minimister. Har använt en chipboard fjäril från PinkPaislee som mall . Sprutat med en blandning av distresser, glimmermist & vatten.



Bland Layoterna valde jag att lifta denna http://myamias.blogspot.com/2009/04/pink-paislee-mani.html blev inspirerat av det koncentrerade och att det sedan stod ut lite saker bla . chipborden . (Förstår ni ?? jag misstänkte det ) himla fin är den iallafall Myamias LO . Man hittar massor med inspiration hos henne det kan jag lova !!

måndag 11 maj 2009

{ Bäbä vita lamm }

Sambons kamera och jag kommer ej överens :)

Eller nja dessa lamm är ju svarta men otroligt söta. Dom bor på gården vi snart ska flytta till :)
Vi var nere där igår och lämnade hundgården som sambon hämtade i Norrland i helgen och som hans snälla pappa sponsrat oss med.

En tanke som slog mig igår var hur vackert det är i Sörmland , vägen till vårt nya boende är lång och krokig och det kommer ta mig en hel del tid att åka till jobbet. Men man har inte så mycket tid att tänka på det utan man tittar på den vackra naturen och förundras av fåglar, hjortar , sjöar mm .

Nu väntar snart sängen igen efter ännu en fullspäckad dag ihop med kollegorna och stormöte på jobbet.

söndag 10 maj 2009

{ Tävlingsdax }

K8:an (Kate) har en jubileumstävling i sin blogg Imingarderob. Där finns hela 5 st superroliga tävlingar, häng med ni också !!

Här är mitt bidrag till materialutmaningen


Och här är mitt bidrag till färgutmaningen.

Hoppas på att hinna med fler av tävlingarna !

{ Helg full av liv }

Nu är våren här på riktigt och plommon trädet står i full blom. Lördagen var full av liv och rörelse. Dagen började med ett besök på loppmarknaden , där vi fyndade lite saker blandannat leksaker till barnen. Jag hittade gamla klippdockor i en påse , det var det enda jag fick med mig :) Duktigt va ??
Sedan var det dags för en fika med Syster Yster & Sten som också kom och hälsade på :) Sedan var det en körtur för barnen med lilla Baddan som jag lånat av snälla Ulrika. Hon är 20 år gammal och pigg som sjutton och helt underbar med barn.


Lycka är en liten häst !!!
Sedan blev det grillat till middag, en massa prat, lite TV och sedan sängen. Nu har alla åkt hem och det är ganska tyst här :=) Tack alla för en härlig helg !

fredag 8 maj 2009

{ Välkommen }

Sambon har åkt till Norrland över helgen, och i morgon kommer Sanna med barnen, min syster & mannen hit en sväng för att umgås.

Idag har jag röjt som sjutton. Har städat sorterat och kastat nu är snart transporten full och redo att köra till tippen.

Skylten ovan var ett bidrag till en tävling , man skulle göra en ny logga till butiken , jag vann inte men är lika glad för det. Den är i mina favorit färger och texten lyder numera Välkommen !!!
Blir nice i nya huset :)

torsdag 7 maj 2009

{ Vårflicka }



Har haft en dag med lite mindre huvudvärk så idag orkade jag göra ett kort , ligger lite efter med en beställning till en av mina trogna kunder som brukar beställa ganska många kort på raken. Hon vill gärna ha lite "gulligare" stil på korten typ Magnolia och jag vet inte men jag har tappat lite av lusten att göra dessa. Men detta är jag ganska nöjd med :)

Har färglagt med mina nya Tombow pennor. Är ganska less på att mina foton av korten blir sneda och vinda, inte lyckas jag rätta till dom i PS heller . Hur gör ni när ni fotograferar era kort ?

onsdag 6 maj 2009

{ Sjukstuga igen }

Gick hem från jobbet i måndags med grym huvudvärk, feber och kliande hals. Som tur är har inte halsen blivit värre. Men huvudvärken och febern är kvar ;( Tänkte visa en LO sedan är det tillbaka till sängen.



Här är LO jag gjorde till Stellas Scrapjakt förra veckan. Temat var tabbar & misstag. ur min mun kommer det en del grodor och felsägningar så mitt bidrag handlar om det.

söndag 3 maj 2009

{ Simba löshoppar }

Lade inte upp några bilder från löshoppningen igår utan prioriterade en kvällstur på min gamla trotjänare istället. Men här kommer dom. Det är min sambo som fotat och det är inte helt enkelt att fota en yster häst:)

Vackra killen !
Mattes Prins !
Det är andra gången han löshoppar ..

Fint ljus, fin Pålle men här har sambon flytt utanför volten

För en unghäst måste ju bralla loss lite....

lördag 2 maj 2009

{ En 50-åring }

Igår fyllde min kollega , hyresvärd och väninna 50 -år , hon har tillbringat natten på något mysigt slott i Sörmland medans jag sliter på jobbet ¤avis¤. I present av oss fick hon en förstoring på henne och hennes häst HD i en altrad ram och en dag på strömsholstävlingarna i Juni för henne och hennes man samt väskortet jag gjorde till Pysselnets tävling i Mars.






Igår löshoppade vi unghästen och Sambon fotade lite. Kommer kort lite senare ! Ute är det underbart väder och jag sitter instängd på jobbet ¤suck¤ .

fredag 1 maj 2009

{ Familjen #8 }


Namn : Micke
Kallas : Älskling
Född : 1976
Ras : Norrländsk
Status : Målare
Intressen: Jakt & TV
Gillar: Mig förstås !
Äter : Allt ?
Duktig på: Att vara min :)