tisdag 29 april 2008

Länge sedan sist...

Sorry men här är det fullt upp med hästar , kortmakeri & annat pyssel . Just nu går vi väntans tider på denna ....
tapeten som vi beställt till sovrummet ...äntligen skall det bli ordning där också. Hallen är fortfarande kopparfärgad i väntan på att jag kan bestämma mig hur jag vill ha det där .
Har sytt ett hänge till diskmaskinhålet i köket med ett jättehärligt tyg från Åhlens , å vad det är härligt att ha symaskin :)

lördag 19 april 2008

Hjärnblödning och värdskrig

Ringer sambon från jobbet lördag kväll och frågar vad han gör. Jag håller på en överraskning till dig säger han , åh vad gott tänker jag han gör kvällmackor tills jag kommer hem ¤ mums ¤ . Men tji fick jag ...han hade målat två fondväggar i hallen , i copparfärgad metallic färg .. inte helt i min smak. Och inget vi hade kommit överrens om ..jo visst ska hallen göras om men...



Så han ligger inte riktigt på plus just nu , men en fördel är ...nu måste vi göra om hallen och det ganska snart !!!

torsdag 10 april 2008

Inget nytt i huset

I huset händer det inte så mycket, hallen skulle behövas målas/tapetseras om . Men det handlar om brist på både tid och pengar. Sambon har fullt upp med sitt vanliga jobb som målare och sitt företag - Jakthunskolan på helgerna , misstänker att vi inte kommer få något större jobb gjort förens semestern.
Mitt papperspyssel har flyttat igen nu til en egen blogg http://kortochgott.teamjes.com/

Visar mitt nya glasögonfodral , visst e det sött ??

onsdag 2 april 2008

Sytt lite !!!

Häromdagen invigde jag min nya symaskin, det blev bara ett enkelt överdrag till en prydnadskudde då jag inte hade så mycket tyg hemma. Men den sydde jättebra min nya kompis :)